NemeaPress

Γ. Δέδες στο ΑΧΙΟΝ TV: Έσβησαν όλα τα Πυροτεχνήματα Τατούλη (Video)

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΟΧΙ ΜΑΧΗ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΩΝ

Στην εκπομπή «Αντιπαραθέσεις» του τηλεοπτικού σταθμού AXION TV, εμφανίστηκε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες,  προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου.




 

Προτάσσοντας την ανάγκη να μπει τέλος σε μια εποχή δραματικής υστέρησης της Πελοποννήσου, με ριζική αλλαγή του μοντέλου Περιφερειακής διακυβέρνησης, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» παρουσίασε πτυχές ενός συγκροτημένου στρατηγικού σχεδιασμού, που ανοίγει τους δρόμους σε ένα αύριο προόδου και ευημερίας για την Πελοπόννησο. «Απέναντι στη γκρίζα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης, εμείς διατυπώνουμε τη μοναδική αξιόπιστη και ρεαλιστική, αναπτυξιακή πρόταση για τον τόπο μας, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία για να την κάνουμε πράξη», επισήμανε ο Γιώργος Δέδες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Δέδες στάθηκε κυρίως στα ακόλουθα σημεία:

«Οι πολίτες, στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, καλούνται να αξιολογήσουν ποια παράταξη έχει το σχέδιο, τους ανθρώπους, τη γνώση και την αξιοπιστία, ώστε να εγγυηθεί  ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου για τον τόπο μας, μέσα από ένα συνεκτικό Στρατηγικό σχεδιασμό», υπογράμμισε ο Γιώργος Δέδες. «Εμείς δεν φοβόμαστε τη σύγκριση, την επιζητούμε και ανοιγόμαστε στους πολίτες, τους κοιτάμε στα μάτια και τους καλούμε να γίνουν συνοδοιπόροι και συνδιαμορφωτές σε αυτή τη νέα εποχή που ανοίγει για τη χώρα μας και την Πελοπόννησο».



 

Exit mobile version