NemeaPress

Πρόσκληση σε ετήσια Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί  τα μέλη του, να παρευρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2-Κόρινθος) στην αίθουσα του β΄ορόφου, την Κυριακή στις  9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ.



Θέματα Γενικής Συνέλευσης

Για το Δ.Σ. είναι 10 υποψηφιότητες, για την Εξελεγκτική επιτροπή 3 υποψηφιότητες και για αντιπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) 4 υποψηφιότητες.                                                                                            Θα διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές και θα παραστεί δικηγόρος  που θα οριστεί από τον Δικηγορικό  Σύλλογο Κορίνθου.

Ευχαριστούμε  τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Πιτσάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του  Επιμελητηρίου Κορινθίας για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε πολύ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της εκδήλωσης

Κουλουράκια γλυκά και αρμυρά, προσφορά:                                                          Αρτοζαχαροπλαστείο «ΑΛΕΥΡΙΑΔΗΣ» (Βραχάτι Κορινθίας τηλ.2741054662) και                            Αρτοζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΧΥ» (Π.Ε.Ο.Κορίνθου –Πατρών )Βραχάτι τηλ. 27410 50050)

Σας περιμένουμε!

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη για το μέλλον του Συλλόγου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ           ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ



Exit mobile version