NemeaPress

Τηλεδιάσκεψη Χρ. Δήμα με την Διοίκηση του ΕΑΓΜΕ για 3 πολύ σημαντικά ζητήματα της Κορινθίας

Για 3 πολύ σημαντικά ζητήματα του Νομού Κορινθίας συζήτησε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας με την Διοίκηση της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΑΓΜΕ (πρώην ΙΓΜΕ). Τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν τα εξής :

Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν ο Γενικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Τσώκος, οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές Έργων και Οικονομικών & Διοικητικών κ. Διονύσης Γκούτης και κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γενικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας κ. Νικόλαος Νικολάου και η κα Ελευθερία Πογιαντζή, Διευθύντρια Διεύθυνσης Φυσικών και Τεχνολογικών κινδύνων.
Από τη συζήτηση προέκυψαν πολύ σημαντικές ειδήσεις που αφορούν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο του Νομού Κορινθίας και επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών. Πιο συγκεκριμένα:

Η ευρύτερη συνολική Τεχνικογεωλογική εξέταση, μέσω των παραπάνω ερευνών θεωρείται αναγκαία για την διαπίστωση της ευστάθειας των πρανών της Διώρυγας και για τους εξής λόγους :

 

 




Exit mobile version