NemeaPress

11 Χρόνια Nemea Press. Συνεχίζουμε

Με το nemeapress.gr , την ηλεκτρονική εφημερίδα της Νεμέας αλλά και όλης της Ελλάδας, η ενημέρωση φτάνει παντού με αίσθημα ευθύνης, χωρίς κορώνες και τυμπανοκρουσίες, αλλά με σημαντική και ουσιαστική πληροφόρηση για την Νεμέα, την Κορινθία, την Πελοπόννησο και όχι μόνο, μιας και ο ηλεκτρονικός τύπος μπορεί να «φτάσει» παντού και να διαβαστεί από τα μήκη και τα πλάτη όλης της γης.




Από τις 8 Μαΐου 2010 οπότε και έγινε η πρώτη ανάρτηση στο https://nemeapress.blogspot.com/  πέρασαν σχετικά γρήγορα 11 χρόνια. Μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα άρθρα και δημοσιεύσεις στη σχετική ένδειξη Αρχείο

Τον Ιούλιο του 2018 κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση προς το καλύτερο και το nemeapress ξεκίνησε την λειτουργία του στην πλατφόρμα WordPress

11 χρόνια ΝΕΜΕΑ PRESS: Οι ακόλουθοι πολλοί, οι πολέμιοι δεν έχουν λείψει. Όμως αν αγαπάς κάτι τόσο, οι δυσκολίες είναι μικρές εμπρός στον τελικό στόχο.

11 χρόνια NEMEA PRESS:  Η καθημερινότητα είναι πρόκληση και τα νέα συγκεντρώνονται με προσοχή για την όσο το δυνατό πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

11 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΜΕΑPRESS: Σε αριθμούς,

Καλή συνέχεια λοιπόν στο Nemea Press και να τα χιλιάσει!

Χρόνια πολλά και δρόμοι ανοιχτοί στην ελεύθερη ενημέρωση!

Ξένη δημοσίευση




Exit mobile version