NemeaPress

Το Μητρώο Στελεχών ΝΔ για το περιβάλλον και την ενέργεια

Το περιβάλλον βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, και αυτό είναι κάτι που μας αφορά όλους. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η τρύπα του όζοντος, η κλιματική κρίση, η υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων είναι υπαρκτές απειλές για τη διαβίωσή μας. Γνωστή και επιτακτική η ανάγκη για την προστασία του.

Το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας , Περιφ. Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, διοργάνωσε συζήτηση την Τετάρτη 23 Ιουνίου, με θέμα το περιβάλλον και την ενέργεια στην Ήπειρο.



 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, Δ/ντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ, Γραμματέας Οργανωτικού, Αναπλ.Γραμμ Γραμματέας Π.Ε, η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, Επικεφαλής Μητρώου Στελεχών ΝΔ, η κ. Ιωάννα Μπεϊντάρη, Σύνδεσμος Μητρώου Στελεχών – ΔΕΕΠ Πρέβεζας και ο κ. Θεοχάρης Βαδιβούλης, Σύνδεσμος Μητρώου Στελεχών –ΔΕΕΠ Άρτας.

Τη διαδικτυακή συζήτηση συντόνισαν με μεγάλη επιτυχία η κ. Μαρία Καλπουζάνη, Συντονίστρια Μητρώου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου, ο κ. Τζιανλούκα Ματσίρας, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ηπείρου, Μέλος Π.Ε, Γενικός Συντονιστής Μητρώου Στελεχών Ηπείρου και ο κ. Σπυρίδων Κωνσταντόπουλος, Σύνδεσμος Μητρώου Στελεχών – ΔΕΕΠ Ιωαννίνων, Τομεάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος ΔΕΕΠ Ιωαννίνων π. Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ιωαννίνων.

Όπως τόνισε η κ. Καλπουζάνη, αλλά και όλοι οι ομιλητές, έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα στα θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, και πρέπει να γίνουν γνωστά στους πολίτες. Το Μητρώο Στελεχών, είναι ενεργό και έτοιμο να προσεγγίσει με ολιστικό τρόπο τα προβλήματα της καθημερινότητας μας.




 

Exit mobile version