NemeaPress

Σκέψεις για ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της πρότασης για σύσταση Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής στις 19/7/2021και μέχρι σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομάδας Έργου, www.agroattica.gr, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Η κα Μάγδα Κοντογιάννη (6932094231), κτηνοτρόφος, γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής μετείχε στην πρώτη παρουσίαση και από όσα συζητήθηκαν καταγράφονται μερικές πρώτες σκέψεις που δημιουργήθηκαν για την υπό σύσταση Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής».




 

Η κα Μάγδα Κοντογιάννη, κτηνοτρόφος, 6932094231, γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής χαιρέτισε θετικά την προσπάθεια δημιουργίας της νέας ΑΜΚΕ «Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής».

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος», ως μία οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών είναι εξ ορισμού «εταίρος» με τις κρατικές δομές (Δήμοι, Περιφέρειες, Υπουργεία), άσχετα αν έχει επιτευχθεί κάποιο λειτουργικό επίπεδο στην Περιφέρεια Αττικής και αν εκδηλώνεται κάποιος στοιχειώδης σεβασμός της γνώμης των πολιτών και της Κοινωνίας των Πολιτών, στην καθημερινή λειτουργία, πέραν των εκλογών κάθε τέσσερα χρόνια …

Οι κτηνοτρόφοι της Αττικής, όπως όλοι οι κτηνοτρόφοι είναι εξ επαγγέλματος οι ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ του περιβάλλοντος και από κάθε ετήσιο φυσικό κύκλο της φύσης αξιοποιούν το περίσσευμα προσπαθώντας να διατηρήσουν μια ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, όπως ήταν παραδοσιακά η αγροτική οικονομία.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής είπε η κα Μάγδα Κοντογιάννη θα μετέχει στην συνάντηση κτηνοτρόφων στις 4 Αυγ 2021, 11.00 στον Τύρναβο Θεσσαλίας.

Στις 6 Αυγ 2021, 22.00 θα γίνει η τακτική διαδικτυακή συζήτηση κτηνοτρόφων.

Επίσης θα μετέχει στο Συνέδριο «1821-2021, το ΟΡΑΜΑ της Ρουμελιώτισσας και οι σύγχρονες προοπτικές της» στο Λιδωρίκι (Φωκίδας), στις 7 & 8 Αυγ 2021.

Στις 8 Αυγ 2021, στις 12.00, Δημαρχείο Λιδωρικίου εισήγηση «Το ΟΡΑΜΑ 2040 για την Τοπική Ανάπτυξη»

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, ΑγροΝέα, 6998282382





 

Exit mobile version