NemeaPress

Who is Who International Awards «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!»

Παγκόσμιοι ηγέτες στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας θα τιμήσουν με την παρουσία τους την υψηλού κύρους εκδήλωση των βραβείων WhoisWhoInternationalAwardsμε τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος» που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αθήνα, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Σε ένα GalaDinner γεμάτο λάμψη, που θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, θα βραβευτούν οι Διεθνείς Διαπρεπείς Άντρες και οι Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες που έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στις πέντε κατηγορίες του θεσμού, της Επιχειρηματικότητας, της Επιστήμης, των Τεχνών, της Ακαδημίας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.



Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης

Οι διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες

 

Οι διεθνείς Διακεκριμένοι Άνδρες

Την παραμονή του Gala Dinner και της τελετής απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το PreEventDinnerπρος τιμήν όλων των βραβευμένων καλεσμένων και παρουσία υψηλόβαθμων Υπουργών, διακεκριμένων επιχειρηματιών, διακεκριμένων Ελλήνων και Φιλελλήνων, χορηγών και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Οι θεσμικοί εταίροι των βραβείων είναι η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (EENE) και η Britishpedia.

Ειδική Συμμετοχή από τον Διεθνή Τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη.

Κορυφαίοι Xορηγοί:

 

Διακεκριμένοι Υποστηρικτές:

 

Υποστηρικτές:

 

ΧορηγοίΕπικοινωνίας:

Τα διεθνή βραβεία Who is Who ιδρύθηκαν από τις εκδόσεις Who is Who Greece, την εγκυκλοπαίδεια των βιογραφιών των σημαντικότερων ελληνικών προσωπικοτήτων σε όλο τον κόσμο. Σκοπός των βραβείων είναι η προώθηση διακεκριμένων Ελλήνων και Φιλελλήνων, της δημιουργικότητας, της ικανότητας και της ηθικής στην Επιχειρηματικότητα, την Ηγεσία, την Επιστήμη, την Τέχνη, την Ακαδημία και την Κοινωνική Ευθύνη, καθώς και την αποκατάσταση της ηθικής και τον επαναπροσδιορισμό του Ελληνισμού.

Οι εκδηλώσεις των Who is Who International Awards εξυπηρετούν, εκτός από το όραμα και την αποστολή τους, την επιχειρηματική και διπλωματική δικτύωση καθώς και την αξία του τουρισμού.

 

Πληροφορίες:

https://international-awards.com/

media@whoiswho.gr

(+30) 6986818532

(+30) 6981766424




Exit mobile version