NemeaPress

Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα βρίσκει «στέγη»

Πραγματοποιήθηκε στις 22/10/2021, η τελική δημόσια διαδικτυακή συνάντηση για την υποστήριξη της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας με πρωτοβουλία του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής.

Ήδη από το 2011 εντοπίζεται αρθρογραφία για τα Αγροτικά Επιμελητήρια και πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που ξεκίνησαν από την τότε λειτουργούσα Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (αρθρογράφος Δ. Μιχαηλίδης), από πολλές εκδηλώσεις για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα σε Agrotica, Zootechnia και AgroThessaly με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Περιφέρειας Αττικής (εισηγητής Δ. Μιχαηλίδης), και από αρκετές δημόσιες διαδικτυακές συζητήσεις τον καιρό της πανδημίας από την κτηνοτρόφο κα Μάγδα Κοντογιάννη (με συντονιστή τον Δ. Μιχαηλίδη).



Η μακροχρόνια περίοδος κοινωνικής ζύμωσης για την υποστήριξη της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας συνόψισε τις σκέψεις όλων όσων ήθελαν και πρόσθεσαν τις απόψεις τους στις 20/10/2021 με τους: Γιώργο Καραμπάτο, Γιάννη Κοντογιάννη, Μάγδα Κοντογιάννη, Αθηνά Μιχαηλίδου, Κώστα Μαντζουράνη & Ζαφείρη Ναστούλη, με συντονιστή τον Δ. Μιχαηλίδη.

Στις 22/10/2021 στην δημόσια ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με οικοδέσποινα την κα Μ. Κοντογιάννη μετείχαν οι: Χρήστος Αρέτος (Τρίκαλα), Νίκος Δημόπουλος (Καβάλα), Παγκράτη Γεωργούλη, Νίκος Καμπερόπουλος (Ξάνθη), Αναστάσιος Καπνοπώλης (Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης), Γιώργος Καραμπάτος (Μεσσηνία), Αθανάσιος Κελμάγερ (Ανθοπαραγωγός), Γιάννης Κοντογιάννης (Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Αττικής), Μάγδα Κοντογιάννη (Αχαρναί), Διαμάντω Κρητικού (Φλώρινα), Διαμαντής Μαθιούδης (Χίος), Κώστας Μαντζουράνης (ΚοινΣΕπ ΚΥΚΕΩΝ), Κώστας Μιμίκος (Κοζάνη), Αθηνά Μιχαηλίδου (πρόβειο ΚΟΡΔΑΛΗΣ), Ζαφείρης Ναστούλης (Μέγαρα), Θεόδωρος Σδρούλιας (Μαγνησία), Στρατής Τσικουράκης (Χανιά) και Γιάννης ΧατζηΘεοδοσίου (Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος) με συντονιστή τον κ Δημήτριο Μιχαηλίδη (ΑγροΝέα).

Οι πολυετείς και πολύωρες ανταλλαγές ιδεών για την ανύπαρκτη υποστήριξη της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας μπορούν να συνοψισθούν στα παρακάτω:

Η δημόσια διαδικτυακή συζήτηση της 22/10/2021, βρίσκεται στο facebook στο https://www.facebook.com/618390278198909/videos/641716100537482 στο προφίλ του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ενημέρωσε η κα Μάγδα Κοντογιάννη, 6932094231, κτηνοτρόφος, Μενίδι.

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, ΑγροΝέα, 6998282382




Exit mobile version