NemeaPress

Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων: Συνεχίζεται η απογραφή πληθυσμού και ηλεκτρονικά

Συνεχίζεται η απογραφή πληθυσμού και ηλεκτρονικά: Συμμετέχουμε όλοι στην Απογραφή, για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών μας!

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:

Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή



 

Μέσω της πλατφόρμας https://www.gov.gr/ στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω αναζήτησης  Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr

Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/ νοικοκυριού σας. Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Korinthos@statistics.gr

  1. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα

Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

ή

Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο απογραφέας, παρακαλούμε όπως τηλεφωνήσετε στα 2741022098 & 2741022439 -σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν, παρακαλούμε να επιμείνετε, διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά-.

Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στα τηλέφωνα 2741022098 & 2741022439 ή παρακαλούμε όπως στείλετε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση  korinthos@statistics.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η συμμετοχή όλων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για να κερδίσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο στοίχημα για τον τόπο μας.

Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.




 

Exit mobile version