NemeaPress

Η παράταξη Τατούλη για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη ΔΕΘ

Ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη 

Έτρεξε ο κ. Νίκας να χαρακτηρίσει «επιτυχημένη» την παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), μόλις την πρώτη μέρα λειτουργίας της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας.



 

Η πολυπληθής αποστολή πολιτικών συνεργατών και συγγενών αυτών, επιστημονικών και ειδικών συμβούλων, γραμματέων και λοιπών, οι οποίοι περιφέρονταν στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου έτυχε αρνητικού σχολιασμού από τους επισκέπτες της έκθεσης, υποβαθμίζοντας το θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας.

Οι εντολές του Γραφείου του Πρωθυπουργού προς τους γαλάζιους αυτοδιοικητικούς να παρευρεθούν άπαντες στη ΔΕΘ ως χειροκροτητές είναι γεγονός ότι τηρήθηκαν απαρέγκλιτα από τον κ. Νίκα, αφού δεν έλειπε σχεδόν κανείς(!)

Θα είχε ενδιαφέρον να μας απαντήσει ο κ. Περιφερειάρχης όλες αυτές οι επιτυχίες και τα κατορθώματα του τι αντίκρισμα έχουν στην επίλυση των προβλημάτων των Πελοποννησίων πολιτών και με ποιον τρόπο συμβάλλουν στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας;

Υγ1. Η πληροφορία ότι πολλοί επισκέπτες της έκθεσης μπέρδευαν τις τέντες των υπαίθριων πωλητών γλυκισμάτων (χαλβά Φαρσάλων και λουκουμάδων) με το «τσαντίρι»-περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επειδή βρίσκονταν στον ίδιο υπαίθριο χώρο και εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων, δεν έχουν προς το παρόν διασταυρωθεί…

Υγ2. Σε ό,τι αφορά το εκθεσιακό κέντρο «αντένα» της ΔΕΘ στη Μεγαλόπολη αναζητείται…

Υγ3. Ας ευχηθούμε να μη φυσήξει ο Βαρδάρης και καταστραφεί το «τσαντίρι» του κ. Νίκα.




 

Exit mobile version