NemeaPress

Ναύπλιο: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Διαδηλωτές κρατάνε πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο του Ναυπλίου , στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εργαζομένων, ως αντίδραση στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας, που έγινε στα Τέμπη, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. 24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων.

Διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο του Ναυπλίου , στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εργαζομένων, ως αντίδραση στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας, που έγινε στα Τέμπη, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.



24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ




Exit mobile version