NemeaPress

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ρόλοι ηγεσίας στην πολιτική

Παρακολούθησα την πολλή ενδιαφέρουσα εκδήλωση την 19/3/2023 με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ρόλοι ηγεσίας στην πολιτική» στην Λέσχη Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 63, αίθουσα «Παύλος Μελάς»), την οποία οργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «SHE-Society for Help & Empowerment».

Συγχαρητήρια στις κυρίες Κική Αραβίδου, Λένα Διαμάντη & Ελένη Σταυροπούλου της SHE (shesociety.eu/el/, she.greece@gmail.com) που οργάνωσαν την εποικοδομητική συζήτηση, στην κα Ευλαμπία Αγγέλου (που έκανε την διερμηνεία στην νοηματική) και την κα Έλενα Αποστολίδου (δημοσιογράφο) η οποία είχε την ευθύνη του συντονισμού.




 

Προσκεκλημένες στην πολύ επίκαιρη συζήτηση ήταν οι: κα Άννα Ευθυμίου (βουλεύτρια ΝΔ), κα Κατερίνα Νοτοπούλου (Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), κα Κωνσταντίνα Αδάμου (Βουλεύτρια ΠΑΣΟΚ-ΚΑ), ενώ δεν μπόρεσε να έλθει η προσκεκλημένη κα Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης).

Σε ένα ιδανικό για σοβαρούς προβληματισμούς περιβάλλον, στην ηλιόλουστη παραλία της Θεσσαλονίκης, με τον Θερμαϊκό να φέρνει μέσα από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες την θέα του Ολύμπου, των Πιερίων και του Βερμίου, αλλά και τα χρυσοπορτοκαλιά χρώματα του ηλιοβασιλέματος να πλημυρίζουν την αίθουσα «Παύλος Μελάς», η καταπληκτική συζήτηση στην πλήρη ανθρώπων αίθουσα (75 παρόντες από τους οποίους 14 άνδρες …) ικανοποίησε πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συμμετέχοντες.

Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν, αλλά και σε όσα συνειρμικά έφεραν στην σκέψη των συμμετεχόντων, μπορούμε να καταγράψουμε:

πρέπει να «παλέψουν» με την μεγάλη έλλειψη χρόνου …

Όλοι και όλες θα έπρεπε να εξασφαλίζεται ότι θα έχουν την ευκαιρία της συμμετοχής και της συμβολής στην διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος, και η συζήτηση της 19/3/2023, στην Λέσχη Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της «SHE», με την οργάνωση της κας Κικής-6974139357, της κας Λένας-6973656977 και της κας Ελένης-6937564305 συνέβαλε πάρα πολύ στην συνδιαμόρφωση σκέψεων προς την σωστή κατεύθυνση για την «ΓΥΝΑΙΚΑ: Ρόλοι ηγεσίας στην πολιτική». Ευχαριστίες σε όλες και όλους.

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382, ΑγροΝέα, AgroBus




 

Exit mobile version