NemeaPress

Σκότωσαν 52χρονο στη Θεσσαλονίκη επειδή τάιζε αδέσποτα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι δύο δράστες φέρεται να τον τραυμάτισαν θανάσιμα επειδή τάιζε αδέσποτα στη γειτονιά.

Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι στη γειτονιά της Νεάπολης, όπου σημειώθηκε ο καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας 52χρονος ιδιοκτήτης γραφείου Τελετών τραυματίστηκε θανάσιμα.



Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου (13/5) κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν με τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου Τελετών στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου στη Νεάπολη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες, ο 52χρονος πήγε το πρωί όπως συνήθιζε να ταΐσει τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς, βγάζοντας ένα ταπερ στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το γραφείο του.

Τα δύο αδέλφια όπως επισημαίνουν μάρτυρες αντιδρούσαν με τη φιλοζωική δράση του θανόντα και του έκαναν παρατήρηση για το τάισμα των γατών.

Τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν αρχικά να επιτίθενται χτυπώντας τα τζάμια του γραφείου Τελετών και έπειτα να τον ξυλοκοπούν άγρια με μπουνιές και κλοτσιές στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το γραφείο.

Όπως όλα δείχνουν το επεισόδιο έληξε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 52χρονο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος κατέληξε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, η οποία θα διευκρινιστεί από την ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας τα δύο αδέλφια τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλοτσιές ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος.

“Βρίστηκαν άσχημα και εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο. Τον χτύπησαν με μπουνιές και κλοτσιές. Το όλο επεισόδιο κράτησε μόλις ένα λεπτό και μετά μπήκαν στη μέση η μητέρα των αδελφών και κάποιος ακόμη για να τους χωρίσει. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου έπεσε στο τζάμι και μετά τον είδα να σηκώνεται και να κρατά το κεφάλι του” αναφέρει χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας.

“Μας είπαν ότι άφησε το φαγητό για τις γάτες και μάλωσαν για αυτό” επισήμανε άλλος μάρτυρας.




Exit mobile version