NemeaPress

Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του Συνδυασμού “Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παλυβό

Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του Συνδυασμού “Για μια ΝΕΑ ΝΕΜΕΑ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παλυβό.

Ένα πρόγραμμα με σαφείς θέσεις και προτάσεις που στόχο έχει να αλλάξει τη Νεμέα για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέξαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να γνωριστούμε αφενός καλύτερα αλλά και να σας εξηγήσουμε τον λόγο που αποφασίσαμε σαν ομάδα να διεκδικήσουμε τον Δήμο Νεμέας.

Το κίνητρό μας λοιπόν είναι τόσο απλό. Δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε γύρω μας και αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.

Δεν μας αρέσει παραδείγματος χάρη η εικόνα εν γένει του Δήμου και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διεκδίκηση του Δήμου για καλύτερες οικονομικές συνθήκες για όλους μας, αμπελουργούς και μη.

Δεν θεωρούμε πως αυτή η τετραετία υπήρξε μια παραγωγική δημαρχιακή θητεία με έργα και δράσεις στην Νεμέα και τα χωριά.

Δεν είδαμε ένα Δήμο καθαρότερο και περιποιημένο, δεν τον είδαμε να λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, αξιοκρατία και ειλικρίνεια.

Και δεν είδαμε την διορατικότητα των ανθρώπων του δήμου να χαράξουν προτεραιότητες παραδείγματος χάρη για το νερό.

Έχουμε το όραμα. Παρακάτω θα δείτε πως έχουμε και το σχέδιο, έχουμε την διάθεση, την λαχτάρα και την γνώση να φτιάξουμε μια νέα Νεμέα που θα νιώθουμε όλοι περήφανοι γι’ αυτή.

Η Νεμέα μας είναι ένας Δήμος που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Με μεγάλες δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Ύστερα από μελέτη, επεξεργασία και συζήτηση θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας. Ένα πρόγραμμα που δεν θα μένει σε υποσχέσεις αλλά θα δίνει ουσιαστικές άμεσες λύσεις στην περιοχή.

Ο Δήμος, ως η μεγαλύτερη οντότητα της περιοχής, για πρώτη φορά με μας θα γίνει οδηγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας, που θα επιφέρει, την αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας με στόχο την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων μας. Κάθε δράση που αναλύεται στο πρόγραμμά μας επικεντρώνεται στο σκοπό αυτό.

Το ρεαλιστικό πρόγραμμά μας, αποτελεί τον οδικό χάρτη της μετεξέλιξης του Δήμου Νεμέας, σε ένα μέρος όπου θα αναφέρεται στον παγκόσμιο χάρτη σαν ένας τόπος που θα πρέπει να επισκεφθεί κάθε άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΙ

 

Οικονομική ανάκαμψη

 

Εξοικονόμηση ενέργειας και Επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

 

Άμεσες παρεμβάσεις

(ήδη έχουν γίνει επαφές προς αυτή την κατεύθυνση)

 

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Exit mobile version