NemeaPress

Τατούλης: «Φτωχές εξαγγελίες, φτωχά προγράμματα, φτωχή Πελοπόννησος»

Θα μπορούσε να εκληφθεί ως κακόγουστη φάρσα, ως μία από τις πολλές «τρολιές» του διαδικτύου, αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινό. Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε τις «βασικές θέσεις του σχεδίου» του κ. Πτωχού με τις οποίες ο ίδιος ευελπιστεί να «πάει μπροστά η Πελοπόννησος». Άραγε τι εννοεί ο κ. Πτωχός; Ότι επί τέσσερα χρόνια η Πελοπόννησος έχει μείνει πίσω; Κι αν ναι, σε ποιον καταλογίζει την ευθύνη; Στους συνεργάτες του κ. Νίκα, οι οποίοι τώρα κοσμούν το ψηφοδέλτιό του, ή στον ίδιο τον απερχόμενο Περιφερειάρχη;



 

Ωστόσο, αυτό είναι το λιγότερο… Ο κ. Πτωχός παρουσιάζει ένα «σχέδιο», όπως ο ίδιος το αποκαλεί, τα βασικά σημεία του οποίου βρίθουν ανακριβειών και προχειρότητας, αναμασούν κυβερνητικές εξαγγελίες και δίνουν την εντύπωση ενός προγράμματος «fast food», το οποίο δημοσιεύτηκε απλώς και μόνον επειδή έπρεπε να δημοσιευτεί. Εξαγγελίες χωρίς περίσκεψη, οι οποίες είτε υπάρχουν ήδη, είτε είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν.

Συνοψίζουμε τα βασικά σημεία:

Απειρία. Προχειρότητα. Τεμπελιά. Άγνοια. Υπεροψία. Λαϊκισμός. Κύρια χαρακτηριστικά όλων των «αλεξιπτωτιστών» της εξουσίας. Είναι προφανές ότι το μόνο «σχέδιο» του κ. Πτωχού είναι η με «το έτσι θέλω» κατάληψη της Περιφέρειας δια της υφαρπαγής της ψήφου των πολιτών της Πελοποννήσου μέσω των πιέσεων του γνωστού συστήματος που τον έχρισε «πρίγκηπα εν αναμονή στέψης».

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε και δίνουμε μια ηχηρή απάντηση σε αυτή την κακόγουστη φάρσα.

Ψηφίζουμε Σταθερότητα. Εμπειρία. Σχέδιο. Αποτελέσματα στην πράξη.

Ψηφίζουμε για τον τόπο μας και το μέλλον μας.




 

Exit mobile version