NemeaPress

75 χρόνια ακόμα περιμένουν …

Την Κυριακή, 14/1/2024 πραγματοποιήθηκε η Ανταλλαγή Ευχών για το νέο έτος 2024 με πρόσκληση των ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» & «ΝΕΟΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» των πολεμιστών Ν751/1948, στην φιλόξενη αίθουσα της «Παναγία Σουμελά» Θεσσαλονίκης.

Στην «ζεστή» εκδήλωση, με αισιοδοξία, παρά την αναποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης, ακούστηκαν οι ευχές της Κυρίας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Υφυπουργού Εσωτερικών (αρμοδιότητας Μακεδονίας & Θράκης), του βουλευτή Θεσσαλονίκης-Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, του πρώην Υπουργού-βουλευτή Θεσσαλονίκης κ Σταύρου Καλαφάτη, της προέδρου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Π.ΜΕΛΑΣ κας Ελισάβετ Μιχαηλίδου, του προέδρου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΝΕΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ κ Νίκου Μπαλτατζή, του κ Δημοσθένη Μοσχίδη, της κας Αγνής Πατσίκα, του κ Σάββα Τζαμπαλάτη, του κ Φώτη Τοπούζη, της κας Αικατερίνης Τοπολίγκα, της κας Ευλαμπίας Τσακιρίδου, του κ Βασίλη Τσαγκάρη, του κ Νίκου Ουζούνη, του κ Μιχάλη Βουσβούκη, του κ Αλέξανδρου Χαλκιόπουλου, του κ Γιώργου Τσιρίδη, της κας Ελένης Μπαλτατζή, του κ Ανδρέα Σαντζούδη, του κ Δημήτρη Μιχαηλίδη, του κ Θεόδωρου Θεοδώρου, του κ Μιχάλη Παρδάλη, της κας Μαρίας Ιωαννίδου, της κας Αναστασίας Γκαγκαλιά, της κας Αναστασίας Κωδωνάκη, της κας Ελισάβετ Ιωαννίδου και άλλων.

Από όσα ακούστηκαν ανάμεσα στις ευχές για το 2024 αξίζει να σημειωθούν:

Η ανταλλαγή ευχών της 14/1/2024, ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της πίτας και τα πιττάκια που ετοίμασε ο κ Ν. Μπαλτατζής, τα νερά κλπ που έφερε η κα Ε. Μιχαηλίδου και το κρασί του τυχερού που έφερε η κα Α. Πατσίκα, ανανεώνοντας το ραντεβού-πρόσκληση για την Κυριακή, 11 Φεβ 2024, στις 14.00, στην αίθουσα «Επίδαυρος» στο Ξενοδοχείο HAYTT, στην ανοικτή συζήτηση «75 χρόνια ταλαιπωρίας …».

Και όλοι μαζί ευχήθηκαν, με την εμπειρία της απαράδεκτης ταλαιπωρίας των 75 ετών, το 2024 να είναι τουλάχιστον καλύτερο και να αποδοθούν φέτος τα οικόπεδα.

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382




Exit mobile version