NemeaPress

Χρυσό και Πρώτο Βραβείο για τη Σχολή Τουρισμού Άργους στον διαγωνισμό “Comme des Chefs 2025”

Η Σχολή Τουρισμού Άργους (ΣΑΕΚ Πελοποννήσου) πέτυχε διπλή διάκριση στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Comme des Chefs 2025”, αποσπώντας χρυσό μετάλλιο στη ζαχαροπλαστική και πρώτο βραβείο στη μαγειρική τέχνη.

Οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτικοί της Σχολής εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με τις γαστρονομικές τους δημιουργίες, αξιοποιώντας με έμπνευση τα τοπικά προϊόντα της Αργολίδας.
Το αποτέλεσμα; Μια νίκη που τιμά όχι μόνο τη Σχολή αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα η σχολή απέσπασε το πρώτο βραβείο στη ζαχαροπλαστική για τη δημιουργία Δαναών Γαία, μια γλυκιά σύνθεση εμπνευσμένη από τον πλούτο της αργολικής γης, και το πρώτο βραβείο στη μαγειρική τέχνη με το πιάτο Εν Άργει Ποσειδών που συνδύασε γευστικά τοπικά προϊόντα με αναφορές στη μυθολογική παράδοση της περιοχής.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Διευθυντή Κωνσταντίνο Καχριμάνη, το διδακτικό προσωπικό και – πάνω απ’ όλα – στους σπουδαστές που ανέδειξαν τη γαστρονομική παράδοση του τόπου μας.

Exit mobile version