Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 24 και 41 ετών, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Μαΐου 2025, οι Συνοριακοί Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε θάλαμο κρατουμένων.
Κατά τη διάρκεια στοχευμένης έρευνας στον θάλαμο του 24χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα συνθετικής κάνναβης τύπου «BONZAI». Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο νεαρός αλλοδαπός είχε προμηθευτεί την ουσία έναντι χρηματικού ποσού από τον 41χρονο συγκρατούμενό του.
Επιπλέον, στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία φέρεται να χρησιμοποιούνταν ως μέσα για τη διευκόλυνση αξιόποινων πράξεων εντός του κέντρου κράτησης.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη διαλεύκανση τυχόν ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών εντός της δομής.