Σοβαρό τροχαίο σήμερα στις 7.00 το πρωί, 22 Μαρτίου 2026, με δύο νεαρούς τραυματίες στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης
Το όχημα έχασε τον έλεγχο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε περίφραξη αρχαιολογικού χώρου, ρωμαϊκής βίλας 5ου-6ου αι. μ.χ. στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης
Η πορεία του οχήματος ήταν ανεξέλεγκτη, καθώς «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη, την οποία και ξήλωσε, για να καταλήξει εντός του αρχαιολογικού χώρου των Κεγχρεών, όπου και ανατράπηκε, μετατρεπόμενο σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι δύο επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος. Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.
Οι τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύονται.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση.
ΦΩΤΟ: VasVal
