NemeaPress

Συνελήφθησαν 17 άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν 17 άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, χθες (13.8.2026) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) Μεσσηνίας, αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, καθώς και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών με τον συνοδό του της Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις, συνολικά -17- άτομα, ηλικίας από 24 έως 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί ελεύθερης κατασκήνωσης.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Exit mobile version