NemeaPress

Ο Μ. Σχοινάς ανοίγει τον «Διάλογο με την Παραγωγή»

Ο Μ. Σχοινάς ανοίγει τον «Διάλογο με την Παραγωγή»

Έναν οργανωμένο κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα της χώρας ανοίγει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς, με στόχο τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την παραγωγή να συζητηθούν έγκαιρα, ανοιχτά και με συγκεκριμένη ατζέντα.

Ο «Διάλογος με την Παραγωγή» ξεκινά με συνάντηση του Υπουργού με την Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα διαδοχικές επαφές με  τους εθνικούς εκπροσώπους γεωργών και κτηνοτρόφων, αλιέων, μελισσοκόμων, συνεργατικών σχημάτων και φορείς του πρωτογενούς τομέα.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να μπουν στο ίδιο τραπέζι τα ζητήματα που πιέζουν σήμερα τον αγροτικό κόσμο, οι παρεμβάσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για την επόμενη ημέρα της ελληνικής παραγωγής. Να σημειωθεί ότι στις συναντήσεις θα είναι παρών και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Στην ατζέντα του κύκλου επαφών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων:

Βασική επιδίωξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι  ο διάλογος με τον αγροτικό κόσμο να προηγείται των προβλημάτων και να αποτελεί σταθερό μέρος της διαμόρφωσης των αποφάσεων για τον πρωτογενή τομέα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο «Διάλογος με την Παραγωγή» φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως συστηματικό κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο και στον αγροτικό κόσμο, με συγκεκριμένα θέματα, συνέχεια και απτά αποτελέσματα.

Exit mobile version