Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Gov.gr και τάβλα οι Γερμανοί, λέει ο Άδωνις – Έπεσαν λιπόθυμοι όταν το είδαν

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να διαφημίσει το gov.gr και τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος έχει και την πολιτική ευθύνη του ψηφιακού κράτους.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε ότι όταν είδαν την εφαρμογή οι γερμανοί συνάδελφοί του… έπεφταν λιπόθυμοι.



 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς υποστήριξε ότι το ελληνικό κράτος δουλεύει καλύτερα του αντίστοιχου γερμανικού και πως οι Γερμανοί κλαίνε όταν βλέπουν τα βήματα προόδου που έχει κάνει η χώρα μας.

«To gov.gr τους το έδειχνα στο κινητό και τι κάνουμε στην Ελλάδα από το κινητό και οι γερμανοί μου συνάδελφοι έπεφταν λιπόθυμοι. Η Γερμανία δεν έχει ούτε το ένα / χιλιοστό σε ψηφιακή εξέλιξη σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν είμαστε καλύτεροι από τη Γερμανία, δεν έχει το ένα / χιλιοστό της Ελλάδας του Κυριάκου Πιερρακάκη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Άρη Πορτοσάλτε και πρόσθεσε: «Σήμερα που μιλάμε το ελληνικό κράτος δουλεύει καλύτερα του γερμανικού. Όταν βλέπουν οι Γερμανοί τι έχει κάνει η Ελλάδα αυτά τα 3 χρόνια, κλαίνε από ζήλια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 10:33”: