Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άργος: Μαγική Αυγουστιάτικη βραδιά στο κάστρο ”Λάρισα” με την Ανδριάνα Μπάμπαλη

Υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού και σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μουσική συναυλία στο κάστρο «Λάρισα», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Άργους – Μυκηνών «Καλοκαίρι 2025».

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, συνοδευόμενη από το μουσικό σχήμα Tales from the box, γοήτευσε το κοινό με την ιδιαίτερη ερμηνευτική της προσέγγιση. Με τη δύναμη μιας φωνής και τη συνοδεία κιθάρας, ακορντεόν και τσέλου, παρουσίασαν γνωστές ελληνικές επιτυχίες, ταξιδεύοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο στην επίσημη σελίδα του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο facebook (εδώ)

Στη συναυλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κ. Γιώργος Τσεκές.

Η εκδήλωση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι το κάστρο «Λάρισα» αποτελεί όχι μόνο ιστορικό τοπόσημο, αλλά και ζωντανό πυρήνα πολιτισμού, φιλοξενώντας ποιοτικές δράσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας.