Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
ΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ταγαρά – Παρουσία Μητσοτάκη και Σαμαρά η κηδεία

Πλήθος πολιτικών και φίλων, μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Βουλής, δίνουν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του Νίκου Ταγαρά.
Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ταγαρά λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και πολιτικοί, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να δίνουν το «παρών» στην κηδεία.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εκφωνήσει επικήδειο για τον Νίκο Ταγαρά.

Η εξόδιος ακολουθία για τον εκλιπόντα υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας τελείται στις 13:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου, ενώ η σορός του βρίσκεται στον ναό από τις 10:00 το πρωί.

Μετά την τελετή, η ταφή του Νίκου Ταγαρά θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων είναι ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος και πολλά ακόμη στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

in.gr