Ο Δήμος Νεμέας συμμετέχει στο συλλαλητήριο στην Κόρινθο για τη Μακεδονία

Σε ανάρτηση στη σελίδα του αντιδημάρχου Νεμέας κ. Σωτήρη Σκάζα αναφέρεται:

”Ο Δήμος Νεμέας με λεωφορείο στις 7 το βράδυ, από το Δημαρχείο, θα δώσει το ”παρών” στην Κόρινθο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ”
 

Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Επιτροπή Κορινθίων Πολιτών για τη Μακεδονία έχουν απευθύνει κάλεσμα για τις 6 Ιουλίου στα Περιβολάκια Κορίνθου στις 8 το βράδυ ζητώντας από τους πολίτες να υπερασπιστούν τη ελληνικότητα της Μακεδονίας: «Εμείς, οι απλοί πολίτες της Κορινθίας, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, σε σχέση με το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, αποφασίσαμε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στην υπογραφή της «συνθήκης των Πρεσπών», η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα».

Η Κορινθία και οι πολίτες της, προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους, «δεν μπορούμε να είμαστε άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί και να ασκήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για τη Μακεδονία όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει».