Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράση: Γεύση Κορινθιακής Γης από το Επιμελητήριο Κορινθίας 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  παραμένοντας πιστό στην υπόσχεση του για μια  αναβαθμισμένη Κορινθία, με εμπορική και οικονομική δυναμική, ξεκινά τη δράση «Γεύση Κορινθιακής Γης». Μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με εστιατόρια  και παραγώγους  από τον κλάδο τροφίμων – ποτών της Κορινθίας.



 

Μέσω της δράσης «Γεύση Κορινθιακής Γης» επιδιώκουμε  όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες  της  Κορινθίας  να γευτούν  την  “Κορινθιακή Γη” και  να στηρίξουμε έμπρακτα την οικονομική  και κοινωνική ζωή του νομού μας.

Στην πρώτη φάση της ανάπτυξης της δράσης «Γεύση Κορινθιακής Γης» πραγματοποιήθηκαν 4 συσκέψεις με παραγωγούς και επιχειρηματίες εστίασης προκειμένου να συγκεντρωθούν οι προτάσεις και οι ιδέες κάθε ενδιαφερόμενου (εστιάτορες, οινοποιοί, παραγωγοί τροφίμων και ποτών). Έπειτα από διαπραγματεύσεις, καταλήξαμε στη διαμόρφωση της δράσης «Γεύση Κορινθιακής Γης».

Στην δράση προβλέπεται να υλοποιηθούν επιμέρους διακριτές ενέργειες που θα σχεδιαστούν και θα αναπτυχθούν.

Ξεκινάμε με την 1η ενέργεια που στόχο έχει να γνωρίσουμε  τους τοπικούς οίνους σε μια φιλική τιμή, με κοινή κοστολόγηση από όλες τις επιχειρήσεις εστίασης που θα συμμετέχουν στη δράση.

Αν είστε επιχείρηση εστίασης ή παραγωγός του κλάδου τροφίμων- ποτών σας καλούμε να συμμετέχετε στη δράση συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής.

Πληροφορίες: http://gefsikorinthiakisgis.gr/

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Πιτσάκης