Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
LIFESTYLE

Μητέρα έκανε topless ηλιοθεραπεία και τα άκουσε από τον… άντρα της

Η απόφαση μιας μητέρας να κάνει γυμνόστηθη ηλιοθεραπεία κοντά στην παιδική πισίνα ενός ξενοδοχείου για οικογένειες, δεν άρεσε στον σύζυγό της που αντέδρασε, χαρακτηρίζοντας άσεμνη την ενέργειά της.




«Του είπα ότι και αυτός δεν φοράει μπλούζα, οπότε γιατί όχι και εγώ. Μου απάντησε “γιατί είσαι γυναίκα”», έγραψε η γυναίκα σε μπλογκ ιστοσελίδας για μητέρες, ζητώντας την άποψη άλλων γυναικών επί του θέματος.

«Δεν φόρεσα το πάνω μέρος του μπικίνι, αλλά είναι όντως ανάρμοστο; Απλά β… είναι», έγραψε.

Το ποστ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ακραίες σε κάποιες περιπτώσεις, με αρκετές γυναίκες να χαρακτηρίζουν τον σύζυγό της «σεξιστή και σεμνότυφο».

«Ο αγαπημένος σου άνδρας πρέπει να το ξεπεράσει. Στις διακοπές βλέπω γυμνόστηθες γυναίκες στις παραλίες και στις πισίνες και ποτέ δεν με ενόχλησε», έγραψε κάποια.

«Έχεις δίκιο, είναι απλά στήθη (σικ)», έγραψε κάποια άλλη, ενώ άλλη σημείωσε: «Γιατί; Τα παιδιά σου δεν ξέρουν τι είναι τα στήθη;».
Υπήρχαν βέβαια και τα πιο σκληροπυρηνικά μηνύματα. «Προφανώς και δεν είναι παράλογο αυτό που έκανες. Ο άνδρας σου είναι ένας ηλίθιος και θα πρέπει να το καταλάβει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και μια άλλη γυναίκα που έγραψε: «Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Έπρεπε να είχες πετάξει τον αντρούλη σου στην πισίνα».

Υπήρχαν βέβαια και διαφορετικές απόψεις. «Νομίζω ότι αναζητάς την προσοχή των άλλων. Οι περισσότερες χαμηλών τόνων γυναίκες θα είχαν καλύψει το στήθος τους».

«Οι έφηβοι θα μπορούσαν να αισθανθούν άβολα, ειδικά τα κορίτσια. Σας αρέσει δε σας αρέσει, το στήθος είναι σεξουαλικό και οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε αυτό. Και είναι μια μη ελεγχόμενη απόκριση», σημείωσε κάποια άλλη και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες δεν “ανάβουν” από το στήθος των ανδρών, αλλά οι άνδρες έχουν στύσεις με τα γυναικεία στήθη. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δεν μπορείς να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ με το στήθος σε κοινή θέα».

Στο ίδιο κλίμα και η άποψη που κατέθεσε μια άλλη γυναίκα: «Εγώ δεν θα άραζα κάπου γυμνόστηθη. Τα στήθη είναι σεξουαλικά, ερωτικά σημεία του σώματος. Οι άνδρες δεν έχουν τέτοια οπότε δεν υπάρχει σύγκριση».

newsbeast.gr