Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άφωνοι οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου – Τι βρέθηκε σε ακτινογραφία ασθενή

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνθρωποι θέλουν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους ή κάποια ιδιαίτερη σεξουαλική επιθυμία. Άλλες φορές, προσπαθούν να ολοκληρώσουν κάποια δοκιμασία ή να κερδίσουν κάποιο στοίχημα.




 

Όποιος και αν είναι ο λόγος, εκείνοι που πρέπει να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα» είναι οι γιατροί. Στην προκειμένη περίπτωση, με το στόμα ανοιχτό έμειναν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, όταν τους επισκέφτηκε μια 35χρονη γυναίκα από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας με έντονο πόνο στο στομάχι.

Η 35χρονη, τους εξήγησε ότι καταλάθος, κατάπιε ένα κουτάλι. Οι γιατροί του Νοσοκομείου, της είπαν να βγάλει αμέσως ακτινογραφία για να διαπιστώσουν αν όσα έλεγε η Κορίνθια ασθενής, ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Και όμως. Μόλις η ακτινογραφία επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε η 35άχρονη, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου την έστειλαν αμέσως σε εφημερεύον Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έπρεπε να εξετασθεί από γαστρεντερολόγο που δεν υπήρχε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

loutraki365.gr