Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δάσκαλος- απατεώνας πούλησε το ίδιο αυτοκίνητο σε 80 ανθρώπους

Τούρκος δάσκαλος κατηγορείται ότι κατάφερε να πουλήσει το ίδιο αυτοκίνητο σε 80 διαφορετικούς ανθρώπους αποκομίζοντας συνολικά περίπου 50 εκατ. τουρκικές λίρες (860.000 ευρώ).




Σε βάρος του Εμρέ Κ. από τη νότια επαρχία Χατάι κατατέθηκαν ήδη 80 μηνύσεις ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός τους να αυξηθεί.

Σύμφωνα με τις μηνύσεις ο δάσκαλος παρουσιαζόταν και ως πωλητής αυτοκινήτων υποστηρίζοντας ότι έχει στην κατοχή του οχήματα που είχαν κατασχθεί από την κυβέρνηση και τα οποία είχε αποκτήσει μετά από δημοπρασίες σε τιμές χαμηλότερες έως και κατά 4.000 φθηνότερα από την αρχική τους τιμή.

Αφού, όμως, πήρε όλες τις προκαταβολές ο Τούρκος δάσκαλος μάζεψε όλα του τα υπάρχοντα και προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε δίκη.

«Είδα τις φωτογραφίες των αυτοκινήτων και του έδωσα ως προκαταβολή 170.000 ευρώ ως προκαταβολή για 23 από αυτά. Στη συνέχεια καταλάβα ότι είχε πουλήσει το ίδιο αυτοκίνητο σε δεκάδες ανθρώπους» δήλωσε ο Νετσμεντίν Γιάρ, ένα από τα θύματα του Τούρκου απατεώνα και συνέχισε «αφού χάσαμε το χρόνο μας για δέκα μήνες, στη συνέχεια εξαφανίστηκε».

newsbomb.gr