Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παννεμεατικός νίκησε τον  ΑΟ Ζευγολατιού σε φιλικό προετοιμασίας

Τη νίκη πανηγύρισε στο 2ο φιλικό προετοιμασίας του ο Παννεμεατικός, επικρατώντας 3-1 του ΑΟ Ζευγολατιού, δείχνοντας αρκετά καλά πράγματα, για τη χρονική περίοδο που διανύουμε.




 

Οι “βυσσινί” είχαν θετικά διαστήματα, είχαν και μερικά κενά (στο β’ μέρος κυρίως), αλλά φαίνεται ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, θα μπορέσουν να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει.
Κόντρα σε έναν αντίπαλο που επίσης έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, οι παίκτες του Θοδωρή Λεκουσιώτη άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Κοντογιάννη, έπειτα από όμορφη πάσα του Ζερβού, με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Τζας και Κοντογιάννης είχαν δύο εξαιρετικές στιγμές επίσης, με τον Άρη Λίλιο από την άλλη πλευρά να μην μπορεί να νικήσει τον Κεμαλάι, ενώ ο Καλύβας σταμάτησε με εντυπωσιακό τάκλιν το Θεοδωρόπουλο λίγο πριν αυτός πλασάρει.
Στο 2ο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό και έφτασαν στην ισοφάριση με εκτέλεση πέναλτι του Μάκη Κριαρά (στο πρώτο ματς ως αντίπαλος), μετά από παράβαση που κέρδισε ο Καραγκούνης από τον Μπενέκο.
Ο Παννεμεατικός έφτασε λίγο αργότερα όμως στο 2-1 με τον Κορωνίδη να μην λέει “όχι” στην υπέροχη ασίστ του Λελούδα, ενώ ο τελευταίος με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κοντογιάννης, Καλύβας, Τσιάκος, Βλάσσης, Τζίνης, Ισούφι, Ζερβός, Τζας, Λελούδας, Κορωνίδης
Έπαιξαν και οι: Ζαφείρης, Μπενέκος, Αναγνωσταράς, Μπεξής, Λιμνιάτης, Στοϊμένοφ