Νεμέα: Αιχμηρή διαμαρτυρία μητέρας για παιδική χαρά 

Μία αιχμηρή διαμαρτυρία προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Νεμέας συνέταξε μία Νεμεάτισσα μητέρα και την δημοσίευσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως δημότισσα Νεμέας αλλά και ως μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, διαμαρτυρόμενη για την κατάσταση χώρων αναψυχής και απασχόλησης, καταγράφοντας όσα είδε σε ανανεωμένη παιδική χαρά του Δήμου Νεμέας.

Ακολουθεί η ανάρτηση :
 

Ντροπή!

Πήγα σήμερα με τα παιδιά μου στην ολοκαίνουργια “παιδική χαρα ” της γειτονιάς μας.
Παρά την απορία τους για την διαφορετικότητα του χώρου σε σχέση με άλλους που υπάρχουν κούνιες και λοιπά παιχνίδια άλλων περιοχών,πέρασαν λίγο την ώρα τους(υπό την συνεχή επίβλεψη μου)και μου ζητησαν(πρώτη φόρα!)να φυγουμε!

Δεν έχω λόγια πραγματικά!
Αρνούμαι να πιστέψω οτι τοποθέτησαν 5-6 παιχνίδια,έβαλαν και μια ταμπέλα και θεωρησαν οτι έκαναν το χρέος τους παρατωντας σκουριασμένα και αιχμηρά παλιοσιδερα σε απόσταση αναπνοής απο εκεί που παίζουν ΠΑΙΔΙΆ!Συν όλα τα υπόλοιπα που αποδυκνειουν περίτρανα οι φωτογραφίες.
ΉΜΑΡΤΟΝ!
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη εάν υπάρξει ατύχημα η δυστυχημα???
Το οποίο βέβαια θα είναι το λιγότερο μπροστά σε ένα τέτοιο συμβάν αλλά έχει και αυτό τεράστια σημασία!

Κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν γκρινιάρα ,παράξενη,περίεργη κλπ…
Όμως όσο θα με έχει ο Θεός υγιή τα δικαιώματα που αναλογούν τόσο σε εμένα όσο και στα παιδιά μου θα τα ΔΙΕΚΔΙΚΏ,οχι τόσο για εμένα αλλά κυρίως για τα ΠΑΙΔΙΆ μου…σου…του…!!!
Επιτέλους βαρέθηκα να φαινομαι μόνο πριν τις εκλογές και στο μεσοδιάστημα να είμαι αόρατη!
Και πιστεψτε με δεν κατηγορώ κανέναν προσωπικά(όσοι με γνωρίζουν ξέρουν…),ο καθένας προφανώς είναι αξιόλογος για να κατέχει την εκάστοτε θέση,όμως… θεωρώ οτι η συλλογική προσπάθεια για το καλύτερο όλων μας έχει πάει περίπατο καιρό τώρα και ασχολούμαστε πολύ περισσότερο με θέματα τα οποία ελάχιστη έως μηδενική σημασία έχουν για εμάς τους πολίτες,παρά με ζητήματα τα οποία μας αφορούν άμεσα.

Ευελπιστώ λοιπόν πως όταν…(ΕΆΝ)…
1)αντικατασταθεί το χώμα και τα ξεροχορτα απο ελαστικό δάπεδο η οτιδήποτε άλλο αρμόζει σε παιδική χαρά…
2)υπάρξει περίφραξη και πόρτα…
3)τα σκουριασμένα παλιοσίδερα βρουν την θέση τους σε κάποιον σκουπιδότοπο…
Οταν…όταν…όταν…
Τότε και θα λέγεται και θα είναι ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΑ!!!
Μέχρι τότε θα ντρέπομαι θα εξοργιζομαι και θα θλίβομαι όταν τα παιδιά μου με ρωτούν: “γιατί μαμά μας έφερες σε αυτήν την “παιδική ΧΑΡΑ”?
Γιατί δεν μας πήγες στις άλλες που είναι για παιδάκια???
206,000 χιλιάδες ευρώ θα έπαιρνε ο δήμος για να δημιουργηθούν παιδικές χαρες(εντός και εκτός Νεμεας)…!

facebook.com