Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουηδία: Είσαι φοιτήτρια και δεν έχεις μία; Βγες με… Sugar Daddy!

Στη Σουηδία το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Διαφημιστική καμπάνια με site γνωριμιών, προτρέπει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που δεν έχουν ικανοποιητικό bugdet και τη δυνατότητα να λάβουν φοιτητικό δάνειο, να βγάλουν το ψωμί τους με… ραντεβού.

Το ραντεβού φυσικά και έχει πονηρό χαρακτήρα, αφού το dating τους θα είναι ο λεγόμενος «Sugar Daddy».
Πρόκειται για τους επιτυχημένους άντρες και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Έχουν πάθος και απολαμβάνουν τις ωραίες παρουσίες στο πλευρό τους.

 




Αυτή τουλάχιστον είναι η εξήγηση του «Sugar Daddy» από την εν λόγω νορβηγική εταιρεία, η οποία απευθύνεται σε ενήλικους και ενήλικες άνω των 18 ετών φυσικά, που αναζητούν μια αμοιβαία επωφελή σχέση.
«Κάθε επιτυχημένη σχέση μετράται από το πόσο επιτυχημένα καλύπτουν οι σύντροφοι ο ένας τις συναισθηματικές ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου. Μια ζωή την έχουμε!».
Τα χρήματα σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς είναι πάντα γενναιόδωροι με το «Sugar Baby» τους. Με κόπο και ιδρώτα πληρώνονται αυτά τα δίδακτρα.
Εννοείται πως το μπάνερ που κυκλοφορεί και παροτρύνει νέα παιδιά να παρασυρθούν σε αυτά τα μονοπάτια, έχει δημιουργήσει αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.
Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως σε ΗΠΑ και Βρετανία, ανάλογες «υπηρεσίες» λειτουργούν νομιμότατα.
Ωστόσο, ανάλογη καμπάνια είχε πραγματοποιηθεί και πέρισυ στο Βέλγιο, ωστόσο η Κυβέρνηση πήρε δραστικά μέτρα ενάντια της νορβηγικής εταιρείας, η οποία με τη σειρά αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την προώθηση του πληρωμένου έρωτα και της μαστροπείας.
‘Οοοοοοχι καλε, μη το ξαναπείτε αυτό!

neopolis.gr