Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γιορτή για τη συγκομιδή κάνναβης στο Ξυλόκαστρο

Τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης προσκαλούν το κοινό να συμμετέχει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία

Μετά την Αθήνα και την Ξάνθη, άλλη μια μεγάλη γιορτή κάνναβης, διοργανώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Ξυλόκαστρο.
 

Τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης προσκαλούν το κοινό να συμμετέχει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία και συγκεκριμένα στη συγκομιδή καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης στην περιοχή Αύρα Ξυλοκάστρου με σκοπό να ενημερωθεί για την παραγωγή και ανάπτυξη του φυτού ενώ αμέσως μετά θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με φαγητό και μουσική από μέλη του Συλλόγου, στην έδρα της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης (ΚΟΙΝ. Σ.ΕΠ) Canna Cure Collective, στο χωριό Ρίζα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο κ. Κωνσταντίνος Σύρος, μέλος του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης «ο κόσμος θα παρακολουθήσει την συγκομιδή και μετά έχει οργανωθεί γεύμα με προβατίνα, χορτόπιτες και άφθονο κρασί. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν πολλά προϊόντα κάνναβης όπως ανθός βιομηχανικής για τσάι και σαλάτα, ελαιόλαδο, κρέμα για μυϊκούς πόνους και κηραλοιφή. Στους επόμενους στόχους μας είναι η παραγωγή κανναβόμελου και κρασιού με κάνναβη».

protothema.gr