Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση προέδρων Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου για την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018»

Το Σάββατο 8/9/2018, στην αίθουσα «Ερατώ» του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Πιτσάκη και μέλη της Διοίκησης,  με Προέδρους και στελέχη των  Επιμελητήριων Πελοποννήσου με θέμα την πορεία της Εκθεσιακής Δραστηριότητας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» που συνδιοργανώνουν.




 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κος Δαμούλος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λακωνίας κος Παναρίτης, Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας κος Ξυγκώρος, η διευθύντρια του επιμελητηρίου Αχαΐας κα. Νικολοπούλου, ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλείας κος Λεβέντης.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την πορεία και τις εξελίξεις της  Εκθεσιακής Δραστηριότητας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» και συμφώνησαν να συμμετέχουν ενεργά κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλιστεί η  επιτυχία της.

Οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων δήλωσαν πως θα σταθούν αρωγοί και προσκαλούν τους επιχειρηματίες – μέλη τους να στηρίξουν με την συμμέτοχή τους την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018».

Η συνάντηση έκλεισε με κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας μετά την παρουσίαση της πορείας της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018».

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» θα πραγματοποιηθεί  από τις 3 ως τις 7 Οκτωβρίου 2018 στο Λιμάνι Κορίνθου (Πλατεία Φλοίσβου) και αποτελεί συνδιοργάνωση των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Έχει την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.