Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μηνυτήρια αναφορά – Ιερή Δήλωση της Μπαρλαμπά Ελένης για Ενεργοποίηση άρθρου 120 του Ελληνικού Συντάγματος (ΦΩΤΟ)

Ενεργοποίηση άρθρου 120 του Ελληνικού Συντάγματος, στις 28/08/2018 στο Α.Τ. Νεμέας

Υποβολή Μηνυτήριας αναφοράς  της Μπαρλαμπά Ελένης 

Προς Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου

Ιερή Δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του Έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων:




Α. Της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος.
Β. Της από 24/11/2011 και έκτοτε, κακουργηματικής παράλειψης διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας και της καταπάτησης του Όρκου.
Γ. Της από κοινού απόπειρας με δόλο και πρόθεση των πολιτικών και του κάθε υπεύθυνου, να προχωρήσουν σε αλλαγή και αναθεώρηση του
Ιερή Δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του Έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων:
Α. Της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος.
Β. Της από 24/11/2011 και έκτοτε, κακουργηματικής παράλειψης διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας και της καταπάτησης του Όρκου.
Γ. Της από κοινού απόπειρας με δόλο και πρόθεση των πολιτικών και του κάθε υπεύθυνου, να προχωρήσουν σε αλλαγή και αναθεώρηση του Συντάγματος κατεχόμενης Χώρας (της Ελλάδας).
Δ. Της εκ μέρους των πολιτικών και κάθε υπεύθυνου απόπειρας νομιμοποίησης της κατοχής στην Χώρα, της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, της τέλεσης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού Λαού και του διαμελισμού της χώρας.
Θέμα :ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ, ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ
Κύριε Διοικητά, κ. Εισαγγελέα. Με αφορμή των όσων ακούγονται και γίνονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις προθέσεις των πολιτικών να αναγνωρίσουν εκ μέρους του Κυρίαρχου λαού της Ελλάδος τα Σκόπια με σύνθετη ή απλή ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, σας ζητώ : Να ενημερώσετε τους πάντες και προπάντων κάθε πολιτικό της Ελλάδος, πως αν τούτη την περίοδο κατοχής της χώρας επιχειρήσει να αναγνωρίσει το κρατίδιο των Σκοπίων με ονομασία που θα περιέχει την λέξη Μακεδονία, ότι αφενός θα επιβαρύνει σημαντικά την ήδη βεβαρημένη θέση την οποία έχει μέχρι στιγμής διαμορφώσει δια του εγκλήματος της προδοσίας που έχει εις βάρος της πατρίδας και του Συντάγματος κάθε πολιτικός και κάθε υπεύθυνος διαπράξει, αφετέρου και κυρίως, να ξέρει ότι εγώ και ο Κυρίαρχος λαός όχι μόνον δεν συμφωνούμε με την επιπλέον εκείνη προδοσία που να διαπράξουν,, άλλα και ότι γνωρίζουμε, πως η πατριωτική μας συνείδησή και το Σύνταγμά μας δια του άρθρου 120 Σ, μας υποχρεώνουν να ενεργήσουμε εναντίον τους με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ αυτοδικώντας ακόμα και εκτελώντας τον κάθε έναν από εκείνους τους πολιτικούς ή οποιονδήποτε άλλο που το όνομά του θα εμπλακεί στην απόπειρα αυτή του εθνικού εγκλήματος της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία. Το σημαντικότερο που ο κάθε Έλλην πολίτης και προπάντων οι Κυβερνήσεις και οι λαοί όλων των χωρών, οφείλουν εκ των καθηκόντων τους να γνωρίζουν, αλλά και με τα όσα τους ενημερώνω με το παρόν.είναι ότι οι διαπραγματεύσεις των πολιτικών της Ελλάδος είναι όλες ΑΚΥΡΕΣ ΔΙΟΤΙ 1) Είναι όλοι προδότες και δωσίλογοι. 2) Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή, και το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως. Συνεπώς, κάθε ψήφισμά, σχέδιο νόμου και κυρίως η αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, δεν είναι απλά άκυρα και καταδικαστέα, αλλά είναι και αιτία πολέμου κατά των δραστών δοσίλογων και προδοτών πολιτικών της χώρας. αλλά και κατά οποιουδήποτε εντός ή εκτός Ελλάδος αποπειραθεί να συνεργήσει με αυτούς,ή να τους στηρίξει στις πράξεις τους αυτές που διενεργούν εις βάρος της υπό κατοχή πατρίδας μας, του λαού και του Έθνους.
Κύριε Διοικητά κ εισαγγελέα. είμαι στη δυσμενή θέση να σας γνωστοποιήσω ότι όλοι οι πολίτες, τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση να αυτοδικήσουμε, ακόμη και να εκτελέσουμε (να σκοτώσουμε δηλαδή και δηλώνουμε ότι θα το πράξουμε) τα όργανα του εχθρού που δρουν εντός της κατεχόμενης χώρας μας και συγκεκριμένα, τα μέλη των Μ.Κ.Ο ντόπιων ή ξένων,τους ακτιβιστές, τους Δημάρχους,τους Πολιτικούς, και τους όποιους άλλους, που τεκμηριωμένα διενεργούν ΥΠΕΡ της λαθρομετανάστευσης και των λαθρομεταναστών.ΥΠΕΡ δηλαδή, όσων τούτη την περίοδο της κατοχής της χώρας μας και της κατάλυσης του Συντάγματός μας και συγκεκριμένα από τις 24/11/2011 και εντεύθεν, εισέρχονται στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ πατρίδα μας παραβιάζοντας τα θαλάσσια. Τα εναέρια ή τα εδαφικά της σύνορα.
Επίσης ενημερώστε κάθε αστυνομικό, λιμενικό, δικαστικό όργανο, κάθε όργανο των ελεγκτικών μηχανισμών, των ασφαλιστικών ταμείων και της Δ.Ο.Υ, πως οφείλει να γνωρίζει ότι διενεργείται βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και κατοχή της χώρας από εχθρικές δυνάμεις, επίσης ότι οι πολιτικοί των προϊστάμενοι είναι κατηγορούμενοι από την ελληνική δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, να πράττει βάσει των καθηκόντων του και με γνώμονα των αναφερθέντων, επίσης να είναι απόλυτα συνεργάσιμοι με τους πολίτες που ενεργούμε σύμφωνα με τα όσα το σύνταγμα σε περιπτώσεις τέτοιες, υποχρεώνει και επιβάλλει στον κάθε πολίτη προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας και την αποτίναξη της κατοχής. Η κρίση αβασιμότητας, αρχειοθέτησης ή αγνόησης του παρόντος και προπάντων η παρεμπόδιση του έργου που το Σύνταγμα όταν καταλύεται αναθέτει και επιβάλλει στον κάθε πολίτη προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας, είναι κακουργήματα διαρκή. Δεν παραγράφονται και συνιστούν εκ των πραγμάτων ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας, απόπειρα, άμεση συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, σε εσχάτη προδοσία, δόλο, πρόθεση, κλπ., ενώ, τιμωρούνται με την επαναφορά της έννομης τάξης, αλλά τιμωρούνται και άμεσα κατά την διάρκεια της κατοχής της χώρας και βάσει του Άρθρου 120 παρ.4 του Συντάγματος με αυτοδικία από τον κάθε πολίτη ή από ομάδα πολιτών με την ποινή ακόμη και της εκτέλεσης και ότι η κάθε ενέργεια κατά πολίτη που σας έχει καταθέσει ανάλογο του παρόντος εγγράφου, αποτελεί παρεμπόδιση στο έργο που το Σύνταγμα όταν καταλύεται αναθέτει και επιβάλλει στον κάθε πολίτη προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας.
Συμπληρωματική και σχετική των κάτωθι καταγγελιών:
α) Της από 05/05/2012 και υπ. αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης-δήλωσης-αίτησης-καταγγελίας κατά της Κυβέρνησης και όλων των κομμάτων για συναυτουργία και συνέργεια σε εσχάτη προδοσία.
β) Την ένσταση κατά του κύρους των βουλευτικών εκλογών 2015, που έχει κατατεθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στις 19/01/2015 και με αριθμό πρωτοκόλλου 17, όπου σύμφωνα με αυτήν οι Έλληνες Πολίτες για δεύτερη φορά (μετά την ανακοίνωση από την έδρα της Bουλής της δικογραφίας για εσχάτη προδοσία) κατήγγειλαν και καταδίκασαν για συναυτουργία και συνέργεια σε εσχάτη προδοσία όλους τους πολιτικούς αλλά και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι οι οποίοι εν μέσω κατοχής και εσχάτης προδοσίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επανάληψη αποπειράθηκαν με δόλο και πρόθεση να διεξάγουν εκλογές με απώτερο σκοπό να νομιμοποιήσουν την κατοχή στην Ελλάδα.
γ) Την από 14/09/2015 και υπ. Αριθ. 9009/20/34.Καταγγελία-εφαρμογή του Άρθρου 120, κατά παντός υποψηφίου και ψηφοφόρου συμμετέχοντα σε κατοχικές εκλογές στις 20/09/2015.
Δεσμεύομαι ότι από σήμερα εφαρμόζω στην πράξη το Άρθρο 120 του Συντάγματος προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως κατά όποιου διαπιστώσω ότι συνεχίζει εν καιρώ κατοχής να υποθάλπει και να επιβοηθεί εγκατάσταση και διαβίωση λαθρομεταναστών στην χώρα, ξεκινώντας από την περιοχή του Δήμου μου, Σας ενημερώνω δε, ότι η όποια από μέρους σας ή των υπαλλήλων σας ενέργεια εναντίον μου ή εναντίον της ιδιωτικής μου περιουσίας, θα αποτελεί στο εξής και καθ ’όλη την διάρκεια της κατοχής, παρεμπόδιση του ιερού έργου που το σύνταγμα επιβάλλει στους πολίτες, άρα δηλαδή, θα αποτελεί εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας τού Συντάγματος και του λαού. Και στις περιπτώσεις αυτές υποχρεούμαι να αντιμετωπίσω τον όποιονδήποτε, ακόμη και δημόσιο ή κρατικό υπάλληλο ανεξαρτήτου ιδιότητας που θα αποπειραθεί να με παρεμποδίσει, ως εχθρό της πατρίδας. Με άλλα λόγια δηλαδή, υποχρεούμαι και δικαιούμαι ακόμα και να τον εκτελέσω.
Κύριοι, η οριζόμενη και εν καιρώ κατοχής δια του άρθρου 120 παρ.2 και 4 ως θεμελιώδης νομική υποχρέωση όλων των Ελλήνων, αποτελεί μια υποχρέωση ενασκήσεως Καθήκοντος μέχρι αυτοθυσίας για την προστασία του Συντάγματος, της πατρίδας και της ελευθερίας. Μια υποχρέωση με αυξημένη νομική ισχύ, που δεν μπορεί να ανακοπεί από καμιά μορφή εξουσίας και καμία διάταξη, νόμο.
Προς Υπουργεία Εσωτερικών και Ενόπλων Δυνάμεων.
Προς Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.
Προς Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σύμφωνα με τον νόμο 3528 του 2007, στο ΦΕΚ. Αρ. Φύλλου 26 της 9/2/2007 Τεύχος Πρώτο, στο μέρος Β’ που αφορά τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς, τα κωλύματα και την Αστική Ευθύνη τους, αναφέρονται επί λέξει τα κάτωθι:
Άρθρο 24.
Ο υπάλληλος είναι εκτελεστής της θέλησης του κράτους, υπηρετεί μόνο το λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία.
Άρθρο 25.
1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη Συνταγματικότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.
2. Ο υπάλληλος οφείλει να υπακούει στις διαταγές των προϊσταμένων του. Όταν όμως εκτελεί διαταγή την οποία θεωρεί παράνομη οφείλει πριν την εκτελέσει, να αναφέρει εγγράφως την αντίθετη γνώμη του και να εκτελέσει τη διαταγή χωρίς υπαίτια καθυστέρηση. Η διαταγή δεν προσκτάται νομιμότητα του ότι ο υπάλληλος οφείλει να υπακούσει σε αυτήν.
3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική η παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή.
4. Αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εκτελούμενη ενεργεία, για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρηση του, οφείλει να την διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη. Εάν το παραλείψει, θεωρείται ότι προσυπέγραψε η θεώρησε. Ως εκ τούτου, αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εντελλόμενη ενέργεια για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρησή του, οφείλει να τη διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη.
Προς:
1 .Κάθε Στρατιωτικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κάθε όργανο των Σωμάτων ασφαλείας και του Δικαστικού Σώματος, τους υπαλλήλους της Εφορίας, της Σ.Δ.Ο.Ε της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και όλων των ελεγκτικών μηχανισμών, προκειμένου να ενημερωθούν ότι από σήμερα και στο εξής οφείλουν να εξετάζουν τις εντολές που λαμβάνουν και να κρίνουν οι ίδιοι κατά πόσο θα τις εκτελέσουν, τις αγνοήσουν, καταδικάσουν ή και καταγγείλουν και εκείνες και τους εντολείς των. Καθώς από σήμερα ενημερώνονται και επίσημα, ότι αφενός η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, αφετέρου δε και κυρίως για το γεγονός ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, έχει εις βάρος υπουργών μελών της κυβέρνησης, σχηματίσει από τις 24/11/2011, δικογραφία για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Και ότι οι εν λόγω κατηγορούμενοι αλλά και οι συνεργοί δια της σιωπής και υπόθαλψης του εν λόγω εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας, είναι συγχρόνως οι εντολείς των σωμάτων ασφαλείας, του Δικαστικού Σώματος, της Δ.Ο.Υ και λοιπών κρατικών μηχανισμών, οι οποίοι μάλιστα υπηρετούν θεσμούς, ασκούν καθήκοντα στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Δημόσιας τάξης, Οικονομικών και άλλων, είναι με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης αναξιόπιστοι. Από σήμερα λοιπόν, ενημερώνεστε και επισήμως, για το ότι οι διωκόμενοι με την προαναφερθείσα δικογραφία υπηρετούν θεσμούς, ασκούν καθήκοντα σε καίριες θέσεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών και έχουν κριθεί προδήλως αλλά και νομίμως αναξιόπιστοι. (έτσι ακριβώς όπως αναλύεται λεπτομερώς και με πραγματικά περιστατικά στην παρούσα καταγγελία). Επειδή οι διαταγές που δίνονται προς την Αστυνομία, προς το Δικαστικό Σώμα και προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς προέρχονται από αναξιόπιστους (συνεργούς δια της σιωπής των στην προδοσία και κατηγορούμενους εσχάτης προδοσίας), ο αστυνομικός, ο δικαστικός υπάλληλος, πολιτικός ή ο εφοριακός, στο εξής οφείλει προηγουμένως να τις εξετάζει ο ίδιος και να αποφασίζει ο ίδιος για το εάν τις θεωρεί εκτελέσιμες ή όχι σεβόμενος πάντα εμάς τους Έλληνες πολίτες που αντιστεκόμαστε στον εχθρό, δεν συγκαλύψαμε εσχάτη προδοσία, δεν καταπατήσαμε το Σύνταγμα και που βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα αντιστεκόμενοι στην κατοχή, και που σας καταθέσαμε εγκαίρως και εμπρόθεσμα τούτη εδώ την Ιερή Δήλωση της εφαρμογής του άρθρου 120, και προπάντων σεβόμενοι το άρθρο 120 παράγραφος 2 και ότι αυτό ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ!
2. Την Δ.Ο.Υ., την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, την οικονομική αστυνομία, τα σώματα ασφαλείας, την αστυνομία, και το λιμενικό σώμα, την κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς και τα ασφαλιστικά ταμεία, να γνωρίζουν ότι: Εντός της εν λόγω περιόδου βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και κατοχής της χώρας, θα συνεχίζω να ασκώ το επάγγελμα μου ή οποιοδήποτε άλλο επικερδές επάγγελμα προκύψει, προς εξοικονόμηση πόρων και τα όποια κέρδη θα τα διαθέτω προς την επιβίωση και όφελος του ιερού αγώνα και της αντίστασης που η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120) επιβάλλει στον κάθε πολίτη και ότι ο όποιος έλεγχος εκ μέρους των και εντός της εν λόγω περιόδου σε επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο ή ακόμα και σε μεταφορικό όχημα που εγώ χρησιμοποιώ τα οποία και είναι επιταγμένα από την Πατρίδα και το Άρθρο 120 του Συντάγματος, θα αποτελεί στο εξής ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ του έργου που το Άρθρο 120 του Συντάγματος επιβάλει και συνεπώς εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας και συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος καθώς και συνέργεια και απόπειρα εγκαθίδρυσης αλλά και παγίωσης του καθεστώτος της κατοχής της χώρας. Ζητώ δε από όλους τους υπαλλήλους και τα όργανα των αναφερθέντων υπηρεσιών τις οποίες εντός της εν λόγω περιόδου ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ επιτάσσω, την συνδρομή τους προς την διευκόλυνση του έργου και της αντίστασης που το Σύνταγμα τούτη την περίοδο επιβάλλει ως καθήκον σε όλους μας, την απρόσκοπτη παροχή της βοήθειάς τους, άμεσα και όποτε την ζητήσω και προπάντων να μου παρέχουν τυχόν πιστοποιητικά, φορολογική ενημερότητα ή οτιδήποτε άλλο σχετικό των αρμοδιοτήτων τους.
3. Προς επίσημη ενημέρωση όλων των Γενικών Επιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων, πως όλοι οι ανώτεροι-ανώτατοι Αξιωματικοί, ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, από τις 24/11/2011 έως και σήμερα. Θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές των πολιτικών προϊσταμένων των, οι οποίοι από τις 24/11/2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, επίσης άμεσα να σταματήσουν να υπακούουν στις εντολές συνεργών δια της σιωπής και της υπόθαλψης στην εσχάτη προδοσία. Καθώς βάσει του εθνικού και διεθνούς δικαίου, οι κατηγορούμενοι και οι δια της σιωπής συνεργοί των πολιτικοί ως επίορκοι αυτού του κακουργήματος, της εσχάτης προδοσίας και της παραβίασης καθήκοντος, έχουν βάσει του Συντάγματος καταπατήσει τον Όρκο, έχουν συνεργήσει στην βίαιη κατάλυση του Συντάγματος δια της σιωπής των. Με την νέα τους ιδιότητα αυτή των κατηγορούμενων και ενόχων για εσχάτη προδοσία έχουν χάσει την ιδιότητα που είχαν ως προϊστάμενοι των Ενόπλων Δυνάμεων.
4. Προς Στρατοδικεία.
5. Κάθε Ιερά Αρχιεπισκοπή.
6. Κάθε συμβολαιογράφο, υποθηκοφύλακα, Δασάρχη, δικηγόρο, δικαστικό όργανο, πολιτικό ή άλλον υπεύθυνο ή επίδοξο αγοραστή που τούτη την περίοδο κατοχής, και μέχρι την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος εμπλακεί το όνομά του σε μεταβίβαση ή παραχώρηση Ελληνικής γης σε χέρια αλλοδαπών, μεταναστών, λαθρομεταναστών, προσφύγων, ή άλλων μη Ελλήνων ή μη φυσικών προσώπων, να γνωρίζει ότι αυτή του η ενέργεια αφενός είναι εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας συνεπώς άκυρη και καταδικαστέα και το σπουδαιότερο να βάλει καλά στο μυαλό του, οτι οφείλω και δεσμεύομαι ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΩ βάσει συντάγματος και σύμφωνα με τα όσα η πατρίδα ορίζει και υποχρεώνει σε περιόδους κατοχής της όπως ετούτη. Επίσης, προειδοποιώ τους πάντες, ότι για τα δάση τα οποία έχουν καταστραφεί από πυρκαγιές ή αυτά που τυχόν ΘΑ καταστραφούν κατά την διάρκεια της κατοχής της χώρας, δηλαδή την περίοδο από το έτος 2011 όπου επισήμως ξεκίνησε να καταλύεται βίαια το Σύνταγμα και μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του, ότι θα ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΑΚΑΡΙΑΙΑ όπως και κάθε πολίτης οφείλει εκ των υποχρεώσεών του απέναντι στο Σύνταγμα να πράξει, τον όποιον εμπρηστή αλλά και τον οποιονδήποτε αποπειραθεί να επωφεληθεί της καταστροφής των δασικών αυτών εκτάσεων ή εμπλακεί στην καταπάτηση ή την πώληση των.
Κύριε Εισαγγελέα, ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομά μου από τα τηρούμενα βιβλία των καλπών έτους 2012 και να διαγραφεί εκείνη η συγκεκριμένη συμμετοχή μου. Την ανακαλώ. Και δηλώνω ότι το αφαιρώ εγώ με την παρούσα επίσημη δήλωσή μου. Καταγγέλλω εκείνες τις εκλογές του 2012 και επίσης ανακαλώ τη συμμετοχή που είχα σε αυτές, όπως αντιστοίχως καταγγέλλω και ανακαλώ για τους ίδιους λόγους τις βουλευτικές εκλογές που έγιναν στις 25/01/2015 αλλά και το Δημοψήφισμα που έγινε στις 05/07/2015. Και Δηλώνω, ότι και στις 6 Μαΐου 2012, στις 17Ιουνίου 2012, στις 25 Ιανουαρίου 2015, στις 05 Ιουλίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 αλλά και σε όσες εκλογές-δημοψηφίσματα έγιναν ή πρόκειται να γίνουν τούτη την περίοδο της βίαιης συνεχόμενης Κατάλυσης του Συντάγματος και πριν ξεκινήσουν διώξεις για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, εγώ και οι συμπολίτες μου εξαπατηθήκαμε, λαμβάνοντας μέρος σε δημοψήφισμα και εκλογές κατοχικές, εγκληματικές και παράνομες, διεθνώς καταδικαστέες και άκυρες, που είχε στήσει ο εχθρός με δόλιες διαδικασίες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Δηλώνω, ότι συμφωνώ απόλυτα με όλους τους συμπολίτες μου εκείνους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στις 6 Μαΐου 2012, στις 17 Ιουνίου 2012, στις 25 Ιανουαρίου 2015, στις 05 Ιουλίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 δια της αποχής των από τη διεξαγωγή των κατοχικών και παράνομων εκλογών και δημοψηφίσματος. Συμφωνώ επίσης με εκείνους τους συμπολίτες μου οι οποίοι είχαν στις 5/5/2012, καταθέσει προς τις εισαγγελικές αρχές την υπ’ αριθμόν 9009|20|27 δήλωση-αίτηση-καταγγελία & στις 19/01/2015 με αρ. Πρωτ. 17 (ΑΕΔ) αντιστοίχως. Στις οποίες και εγώ από σήμερα είμαι συγκαταγγέλλων και σας τις ξανακαταθέτω εδώ τώρα. Οι εκλογές και το δημοψήφισμα σύμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία παραθέτω, ήταν εθνικώς και διεθνώς παράνομες, κατοχικές, άκυρες και καταδικαστέες.
Κύριε Εισαγγελέα, κ Διοικητά, ανακοινώνω προς κάθε ενδιαφερόμενο όπως άλλωστε και το Σύνταγμα με υποχρεώνει να πράξω, πως από σήμερα όχι μόνον σταματώ να αναγνωρίζω την Βουλή και την κυβέρνηση ως νόμιμη Βουλή και κυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά και ότι εκ του Συντάγματος δικαιούμαι και παράλληλα υποχρεούμαι να ενεργήσω εναντίον των μελών της με οποιοδήποτε μέσο. Αφού, υπό τον ζυγό και την κατοχή της κομματοκρατίας και όλων των πολιτικών κομμάτων, εγώ και οι συμπολίτες μου πλέον φοβόμαστε, μήπως είμαστε τα επόμενα θύματα αυτοκτονιών από χρέη ή θύματα από οποιαδήποτε άλλη δόλια ενέργεια ή αιτία προερχόμενη από την βίαιη κατάλυση του Συντάγματος που υφιστάμεθα και την οποία καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε και ορκιζόμαστε ότι θα την πολεμήσουμε με οποιοδήποτε δυνατό η αδύνατο μέσο.
Ενώ, στη συνείδηση εμού και των συμπολιτών μου, ο κάθε ένας εξ αυτών -όλων των πολιτικών- δια της υπεκφυγής του να προσφερθεί και να υπογράψει πρώτος προς την συμπλήρωση των εν λόγω 30 υπογραφών, ευθύνεται για τις μέχρι στιγμής αυτοκτονίες συμπολιτών μου από χρέη, αφού δια της ενσυνείδητης παραλείψεως του, ως εχθρός του λαού και της πατρίδας πλέον, κανείς εκ των βουλευτών του κοινοβουλίου, ακόμη και τώρα μετεκλογικά δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και να πει ότι προσφέρει την υπογραφή του προς τη συμπλήρωση των 30 υπογραφών που απαιτούνται προκειμένου να αρθούν οι ασυλίες των 173 βουλευτών που κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ή και να ασκηθούν διώξεις εναντίον όλων των πολιτικών που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα (τακτική δικαιοσύνη, εισαγγελικές διώξεις) και που έχουν καταπατήσει τον ΟΡΚΟ τους, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, εκτελώντας ενσυνείδητα εντολές του εχθρού, και φέρνοντας εν μέσω κατοχής, δια της βίας και παρανόμως στη Βουλή προς ψήφιση, απορριπτέα και καταδικαστέα από το Σύνταγμά μας, κατοχικά νομοσχέδια και διασύροντας – απαξιώνοντας δια της εγκληματικής των σιωπής και με τον πιο χυδαίο και προκλητικό τρόπο, την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις Ελληνικές Εισαγγελικές Αρχές, που τόλμησαν τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, να διατυπώσουν κατηγορίες εις βάρος πολιτικών και δικογραφία για το ειδεχθές εκείνο κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας -προδοσίας της χώρας ή και άλλες κατηγορίες εις βάρος των, οι οποίες συνιστούν αξιόποινες πράξεις.
Ενώ αλήθεια είναι ότι, στις περιπτώσεις βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος στο άρθρο 120 παράγραφος 2, το ίδιο το Σύνταγμα, μας επιβάλλει σε όλους τους πολίτες (άρα και στους δικαστικούς αλλά και στα όργανα της τάξης ) την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικότερα μας επιβάλει να καταπολεμήσουμε αυτούς τους απορριπτέους νόμους, αλλά επίσης να πολεμήσουμε με οποιοδήποτε μέσο και ως εχθρό της πατρίδας μας, τον όποιον φυσικό και ηθικό αυτουργό θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των.
Άρθρο 120 του Συντάγματος, Παράγραφος 2.: O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Επίσης θέλω να επισημάνω και να καταδικάσω το γεγονός, ότι τουλάχιστον όλοι όσοι διετέλεσαν πολιτικοί από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, από κοινού συνεχίζουν να αποκρύπτουν, συγκαλύπτουν και υποθάλπουν το γεγονός ότι έχει από την έδρα της Βουλής ανακοινωθεί εσχάτη προδοσία, υποθάλπουν επίσης ότι διεπράχθη παράλειψη διώξεων εσχάτης προδοσίας, ότι η παράλειψη διώξεων του εγκλήματος της προδοσίας συνιστά επίσημη κατοχή από ξένες εχθρικές δυνάμεις και ότι η κατοχή της χώρας συνιστά επίσης και βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Καθώς αλήθεια είναι, ότι από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, πολλοί εκ των πολιτικών μιλούν για προδοσία, αλλά ωστόσο ούτε μία επερώτηση δεν έχει κανείς εξ αυτών και όλων όσων διετέλεσαν μέλη του κοινοβουλίου από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, καταθέσει στη Βουλή, αλλά ούτε και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα κάποια ανακοίνωση από κανέναν τους, για εκείνο το μείζον θέμα, της δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που έχει η δικαιοσύνη σχηματίσει.
Ακόμη και με το Άρθρο 36 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπου σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικά αδικήματα και κυβερνητικά εγκλήματα όπως είναι αυτό της Εσχάτης Προδοσίας, επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινική διαδικασία έγκαιρα και δεν χρειάζεται η άδεια της Βουλής. Το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ποινική δίωξη, επιβεβαιώνει και τεκμηριώνει ότι η πατρίδα μας βρίσκεται επίσημα υπό εχθρική κατοχή και ότι οφείλουμε να αντισταθούμε με κάθε μέσο.
Δηλώνω προς τους κρατικούς θεσμούς, Δ.Ο.Υ, Σ.Δ.Ο.Ε, ασφαλιστικά ταμεία προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο που υπηρετεί ελεγκτικούς μηχανισμούς, ότι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια που η Πατρίδα μου, το Σύνταγμα, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη τελούν υπό εχθρική κατοχή , δεσμεύομαι να πολεμήσω μέχρι τελικής πτώσης τον όποιο φυσικό ή και ηθικό αυτουργό, ανεξαρτήτου ιδιότητας που κατέχει, Δικαστικό ή αστυνομικό όργανο θα αποπειραθεί ή σκεφθεί τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος να επιβάλλει σε μένα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή των κατοχικών νόμων που έχουν θεσπιστεί από επίορκους νομοθέτες και πολιτικούς κατηγορούμενους από την Δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας αλλά και από νομοθέτες – πολιτικούς που δια της σιωπής των συγκάλυψαν, την από 24/11/2011 ανακοινωθείσα από την έδρα της Βουλής, δικογραφία εσχάτης προδοσίας. Δηλαδή, από νομοθέτες ήδη ένοχους βάσει του άρθρου 120 για συνέργεια σε εσχάτη προδοσία, βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, οι οποίοι συγκάλυψαν και υπέθαλψαν την εν λόγω δικογραφία που ανακοινώθηκε στις 24/11/2011 από την έδρα της Βουλής, δηλαδή από όλους τους μέχρι στιγμής πολιτικούς, που συνέργησαν στην κακουργηματική παράλειψη διώξεων προδοσίας με σκοπό την εγκαθίδρυση και τη νομιμοποίηση της κατοχής στη Χώρα. Δεσμεύομαι, ότι από σήμερα και μέχρι την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος θα καταπολεμήσω ως εχθρούς της πατρίδας όσους τοπικούς φορείς, Δημάρχους, μέλη Μ.Κ.Ο. Κ λ π, που τούτη την περίοδο κατοχής της χώρας και επικαλούμενοι φιλανθρωπικές ευαισθησίες, κατοχικούς νόμους, κονδύλια, επιδοτήσεις, διεθνείς συμβάσεις, κοινοτικές οδηγίες, οι οποίες μάλιστα είναι παράνομες και άκυρες λόγω της κατοχής της χώρας, συνεργώντας σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και καταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα, προχωρούν στις κατά τόπους περιοχές σε έγκριση εγκατάστασης λαθρομεταναστών – εισβολέων, ασκώντας ψυχολογική βία στους πολίτες.
Ενώ, ο κάθε πολίτης υποχρεούται να γνωρίζει ότι η παραβίαση των συνόρων σε κατεχόμενη Χώρα συνιστά εισβολή αφενός και αφετέρου δεν νοείται χορήγηση ασύλου εντός κατεχόμενης χώρας.
Έχω διαπιστώσει κ. Διοικητά και κ. Εισαγγελέα, ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν παίρνουν θέση επί του θέματος, δεν μιλούν, δεν αντιδρούν, επειδή φοβούνται γνωρίζοντας ότι οι συνωμότες (που πληρώνονται μάλιστα και από τις ΜΚΟ για να εγκρίνουν εγκατάσταση λαθρομεταναστών) είναι πολλοί και βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις.
Κύριοι, σύμφωνα με τα παραπάνω ανάγλυφα και τεκμηριωμένα γεγονότα που σας παραθέτω, σας δηλώνω πως δεν αναγνωρίζω την νομιμότητα του κοινοβουλίου, ούτε την Κυβέρνηση ως νόμιμη Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση , κανένα ψήφισμα και καμία εξουσία , αλλά όλα όσα απορρέουν από την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, τα καταδικάζω και τα καθιστώ εχθρικά. Ακόμα, τυχόν κούρεμα καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών που βρίσκονται επισήμως σε άμυνα υπέρ της Πατρίδος και του Συντάγματος, σημαίνει πόλεμος.
Εμπρόθεσμα, σας δηλώνω επίσης, ότι την κυβέρνηση που είχε προκύψει από τις παράνομες εκλογές στις 6 Μαΐου 2012 και όσες κυβερνήσεις προέκυψαν από κατοχικές εκλογές που έγιναν έως και σήμερα, όχι μόνο δεν τις αναγνωρίζω αλλά καταγγέλλω όλες τις κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα, τα οποία συμμετείχαν σε εκλογές σε χώρα που τελεί υπό κατοχή, είναι διεθνώς παράνομες και κυρίως εχθρικές προς την Πατρίδα μου και τους συμπολίτες μου. Τους καταγγέλλω και καταδικάζω για σύσταση, συναυτουργία, απόπειρα και από κοινού δράση. Καθώς ενήργησαν με δόλο και πρόθεση, με σκοπό να βλάψουν ανεπανόρθωτα την Πατρίδα μου, τους συμπολίτες μου και εμένα τον ίδιο. Επίσης τους καταγγέλλω για προσχεδιασμό, διεξαγωγή εκλογών σε κατεχόμενη χώρα προδοτικών και παράνομων τόσο κατά τον Εθνικό όσο και κατά τον Διεθνή νόμο. Επίσης Καταγγέλλουμε, καταδικάζουμε και καταμηνύουμε για Άμεση Συνέργεια και τους Ιερωμένους αυτούς συγκεκριμένα που δια του σφετερισμού της ιερής των θέσεως και καταχραζόμενοι την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών που είχαν απέναντι στην θέση που εκείνοι υπηρετούν και στο Ελληνικό Σύνταγμα της Ελλάδος, συνέργησαν άμεσα με τους άνω υπόπτους για εσχάτη προδοσία πολιτικούς οι οποίοι ενσυνείδητα και έχοντας πλήρη γνώση της ποινικά κολάσιμης πράξης των, που με δόλο ενώπιον Θεού διέπραξαν δια του μυστηρίου της Ορκωμοσίας, ατιμάζοντας το μυστήριο της ορκωμοσίας, διότι όρκισαν την παράνομη κυβέρνηση που είχε συσταθεί από ποινικά διωκόμενους και κατηγορούμενους από την Ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία και η οποία δεν είχε ποτέ την Λαϊκή εντολή να κυβερνήσει, -Κυβέρνηση Παπαδήμου- ενώ συγχρόνως σχεδιάζουν να επαναλάβουν την ίδια ποινικά κολάσιμη πράξη, επίσης με δόλο και πρόθεση να νομιμοποιήσουν κυβερνήσεις δια της ορκωμοσίας. Μάλιστα τη στιγμή που και ο Όρκος, είχε στις 24/11/2011 καταπατηθεί επίσημα τουλάχιστον από τις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ παράλληλα οι ίδιοι, επίσης εσκεμμένα, απέφυγαν να καταγγείλουν το εν λόγω κακούργημα της παράλειψης διώξεων του εγκλήματος της προδοσίας, ενώ όφειλαν πρώτοι να αντιδράσουν και τουλάχιστον να το καταγγείλουν! Κύριε εισαγγελέα, σας καταθέτω αυτή την δήλωση-καταγγελία-αίτηση για να σας ενημερώσω ότι, ως Έλλην πολίτης, όχι μόνον δεν αποδέχομαι την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας μου αλλά ότι θα πολεμήσω με οποιοδήποτε μέσο τον οποιοδήποτε, που με τις πράξεις του ή την ενσυνείδητη απραξία του, συνεργεί σε αυτήν την παράδοση. Καμία κυβέρνηση -και ειδικά μία ΜΗ νόμιμα εκλεγμένη- δεν δικαιούται να μου αφαιρέσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που μου παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Σας καταθέτω εδώ την ανακοινωμένη από την έδρα της βουλής δικογραφία εσχάτης προδοσίας, της οποίας όπως σας προανέφερα, οτι από το 2011 οι διώξεις λόγω της κατοχής της Χώρας και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος παραλείπονται : Διεβιβάσθη στη Βουλή από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανακοινώθηκε από τον τότε αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Β. Αποστολάτο, ο οποίος από την έδρα της Βουλής είπε τα εξής: “Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύμφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης”. Η δικογραφία αυτή αφορά εσχάτη προδοσία. Είναι μείζονος σημασίας καθώς αφενός σχετίζεται με ποινές τρις ισόβιας κάθειρξης, αφετέρου, η κακουργηματική αποσιώπηση και η συγκάλυψη της, συνιστά απόπειρα νομιμοποίησης της προδοσίας στη χώρα, της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, αλλά προπάντων απόπειρα εγκαθίδρυσης και νομιμοποίησης της κατοχής στη χώρα από εχθρικές δυνάμεις. Και όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα, όχι μόνον οφείλουμε να γνωρίζουμε οτι το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως και η χώρα τελεί υπό κατοχή, αλλά οφείλουμε και τουλάχιστον να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε με οποιοδήποτε μέσο. Ενώ όπως όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε, εσχάτη προδοσία και ειδικότερα η παράλειψη διώξεων της, όχι μόνον συνιστά κατοχή και βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, αλλά εγκυμονεί άνοδο της εγκληματικότητας, εθνοκτονία-γενοκτονία και θέτει σε άμεσο και διαρκή κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας, του κάθε πολίτη και της οικογένειας του.
Καταγγέλλω, καταμηνύω και καταδικάζω για προσχεδιασμό, απόπειρα και συνέργεια σε εθνοκτονία-γενοκτονία, σε προδοσία κατά της χώρας και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, τον όποιον με την σιωπή του ή με τις πράξεις του συνεργεί στην παράλειψη αυτή των διώξεων του εγκλήματος της προδοσίας που από το 2011 ανακοινώθηκε επίσημα από την έδρα της βουλής, ότι ισχύει δικογραφία.
Επίσης: Σύμφωνα με την υποχρέωση που το Άρθρο 120 του Συντάγματος επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να το προασπίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, οφείλω να αντισταθώ μέχρι τελικής πτώσης κατά των κατοχικών κυβερνήσεων και των συνεργών των οι οποίοι είναι τα μέλη όλων των εντός και εκτός Βουλής κομμάτων, κινημάτων, πολιτικών φορέων, Μ.Κ.Ο, οργανισμών και σωματείων. Έτσι, σας ενημερώνω πως από σήμερα και μέχρι την διεξαγωγή νόμιμων εκλογών αλλά και μέχρι να ξεκινήσουν διώξεις για το έγκλημα της προδοσίας, προχωρώ στις παρακάτω δράσεις:
Καταγγέλλω, καταμηνύω και καταδικάζω όλους τους Ανώτερους Αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων:
1. Για καταπάτηση του Όρκου που έχουν δώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων, να φυλλάτουν πίστη στην Πατρίδα, να προστατεύουν το Λαό, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, να μην υπακούουν σε εντολές επίορκων που γνωρίζουν ότι εις βάρος των, έχει ανακοινωθεί πως είναι κατηγορούμενοι για Εσχάτη Προδοσία, όπως δημοσίως και επισήμως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την έδρα της Ελληνικής Βουλής. Καθώς γνωρίζουν τουλάχιστον από την 24/11/2011 ότι αυτές οι εντολές πλέον πηγάζουν από τον εχθρό της πατρίδας και δίνονται σε Αξιωματικούς από επίσημα και με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία.
2. Για συνέργεια σε εσχάτη προδοσία και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και για απόπειρα.
3. Για απάτη και ληστρική κλοπή του ιδρώτα-πλούτου του δικού μου, όπως και όλων των φορολογούμενων συμπολιτών μου ο οποίος από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, εξακολουθεί να τους συντηρεί, μέσω των μηνιαίων απολαβών των, αφού εγώ και οι συμπολίτες μου, αλλά και η Δικαιοσύνη, τους θεωρούμε προδότες και συνεπώς επικίνδυνους για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων της Πατρίδας μας.
Ενώ, εγώ και οι συμπολίτες μου απαιτούμε από τους ανώτερους και ανώτατους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, να μας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο. Καθώς επίσης να μας επιστραφούν οι φόροι που έχουμε από τις 24/11/2011 έως και σήμερα πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των. Επίσης, όπως άλλωστε και εκ του Συντάγματος οφείλω να πράξω για όσο διάστημα η χώρα τελεί υπό κατοχή και μέχρι να τελεσιδικήσει η εσχάτη προδοσία, δεν αναγνωρίζω καμία χρηματική οφειλή προς το κράτος. Έτσι, σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο, είτε έμμεσο είτε άμεσο. Δεν αναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωση προς δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία που να τελεί υπό τις οδηγίες της ανωτέρω Προδοτικής Κυβερνήσεως-Βουλής ή κάθε άλλης μορφής προδοτικής συγκυβέρνησης. Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικής αρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της, ειδικά όσον αφορά κατασχετές διαθέσεις.
Κύριε Εισαγγελέα, κύριοι αναγνώστες. Δηλώνω προς πάσα αρμόδια αρχή, προς κάθε ΔΟΥ και οικονομική αστυνομία, ότι από σήμερα και μέχρι να τελεσιδικήσει η εκδίκαση της δικογραφίας που εκκρεμεί κατά των πολιτικών σας προϊσταμένων για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερών δεσμεύσεων -Όρκου- που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η πολιτεία οφείλουν και υποχρεούνται να τηρούν απέναντι σε μένα και τους συμπολίτες μου αλλά και μέχρι να απαντήσουν όλοι οι υπεύθυνοι που απέκρυψαν και αποσιώπησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τις 24/11/2011 έως και σήμερα τα όσα εγώ και οι συμπολίτες μου καταγγέλλουμε με τούτη την ιερή δήλωση-καταγγελία-εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, σταματώ να πληρώνω οποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς δημόσιο και τις υπηρεσίες του, ή οφειλή προς τις τράπεζες και ότι όσα πληρώνω στο υπό κατοχή δημόσιο από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, τα πληρώνω εκβιαζόμενος και υπό την απειλή των κατασχέσεων των περιουσιακών μου στοιχείων. Και ότι μετά την αποκατάσταση της έννομης τάξης θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλάβης που έχω από τις 24/11/2011 έως και σήμερα υποστεί ή ακόμη και τώρα κατά την διάρκεια δηλαδή της κατοχής, θα εκδικηθώ όσους συνέβαλαν στην απόσπαση αυτών των χρηματικών ποσών όπου μάλιστα τα οποία προορίζονταν προς το ιερό έργο που το Σύνταγμα τούτη την περίοδο κατάλυσής του μας επιβάλλει προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας.
Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν λόγω της κατοχής της οποίας εγώ οι συμπολίτες μου και η πατρίδα μου βρισκόμαστε, αλλά και από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο 120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνείδησή μου.
Επίσης για κάθε δικαστική υπόθεση, καταγγελία ή νομική πράξη που αφορά εμένα ή που τυχόν θα προκύψει μελλοντικά, ζητώ εν ονόματι του Συντάγματος να ενσωματώνεται και να συνδικάζεται ως αναπόσπαστο κομμάτι τούτης της αναφοράς αναγγελίας που σας καταθέτω σήμερα, ειδάλλως υποχρεούμαι να μην αναγνωρίζω τις συγκροτήσεις των δικαστηρίων ως νόμιμες.
Κύριοι, καταγγέλλω, καταδικάζω και καθιστώ εχθρούς της πατρίδας αλλά και δικούς μου εχθρούς, όλους όσους εξακολουθούν μέχρι και σήμερα δια της εγκληματικής των σιωπής και ενσυνείδητα, να υποθάλπουν και να αποκρύπτουν την παράλειψη διώξεων της εσχάτης προδοσίας και κακουργήματα που έχουν τελεσθεί κατά της πατρίδας και του λαού και που τα οποία εγώ και άλλοι οι συμπολίτες μου καταθέτουμε, καταγγέλλουμε, καταμηνύουμε και καταδικάζουμε με-καταγγελλίες ανάλογες τούτης εδώ.
Ενώ από την Ελληνική Αστυνομία και την Δικαιοσύνη, απαιτούμε εγώ και συμπολίτες μου, βάσει Συντάγματος, την άμεση αναγνώριση πως καμία ευθύνη δεν έχουμε για τις επιπτώσεις αυτών των πράξεων, απαιτούμε επίσης την διαγραφή οποιασδήποτε τυχόν ποινής και προστίμου μας έχει επιβληθεί εν καιρώ κατοχής, δηλαδή από τις 24/11/2011 έως και σήμερα.
Επίσης καταγγέλλω και καταδικάζω το κατοχικό, παράνομο στημένο και απαράδεκτο σκέλος των εθνικών εκλογών, όπου στα ψηφοδέλτια των οποίων παρανόμως εγκληματικά και δολίως βρίσκονταν ονόματα πολιτικών οι οποίοι κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία και άλλων πολιτικών ή υποψηφίων που οι οποίοι έχουν αποσιωπήσει και υποθάλψει την άνω δικογραφία εσχάτης προδοσίας.
Δεν αναγνωρίζουμε τις εκλογές, ούτε ως νόμιμες και ούτε ως έγκυρες.
Σας καταθέτω πραγματικά περιστατικά τα οποία συνιστούν αξιόποινες πράξεις που σε περιόδους ειρήνης, δημοκρατίας και ευνομίας, οι εισαγγελικές αρχές επιλαμβάνουν και ασκούν ποινικές διώξεις άμεσα κατά κάθε υπεύθυνου και ανεξάρτητα εάν εγώ και οι συμπολίτες μου υποβάλουμε μηνύσεις ή όχι.
Υπενθυμίζω δε, ότι όλοι οι ενεργοί πολίτες που έχουν εκλογικά δικαιώματα, υποχρεούνται από το Σύνταγμα και το Νόμο, αλλά προπάντων από την ανθρώπινη υπόστασή των, να γνωρίζουν ότι διεπράχθησαν αξιόποινες πράξεις όπως το κακούργημα της παράλειψης διώξεων εσχάτης προδοσίας και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος. Και επομένως, τώρα που έχουν και επισήμως ενημερωθεί, πρέπει τουλάχιστον να καταγγείλουν κι αυτοί τα όσα σχετικά με την προδοσία και τη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος εγώ και οι συμπολίτες μου καταθέτουμε στην παρούσα Δήλωση-ΚαταγγελίαΕφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος, ειδάλλως αποδέχονται δια της κακουργηματικής των σιωπής την προδοσία κατά της χώρας συνεργώντας παράλληλα και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Επίσης βάσει και του Άρθρου 136 ΠΚ (αλλά και του Άρθρου4 παρ. 3 του Συντάγματος όπου χάνουν και την Ιθαγένειά των σε περίπτωση που συνεργήσουν σε υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, όπως η Έσχατη Προδοσία), ζητώ τουλάχιστον να τους αφαιρεθούν άμεσα τα πολιτικά τους δικαιώματα.
ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΟΣ των ΑΛΛΩΝ, ΒΑΣΕΙ των ΑΡΘΡΩΝ 36 και 40 του ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ :
Άρθρο 36. ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ.
Όταν δεν απαιτείται έγκληση ή αίτηση, η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα, ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση ότι διαπράχθηκε αξιόποινη πράξη .Στην προκειμένη περίπτωση, η αξιόποινη πράξη και μάλιστα με τελεσίδικη απόφαση που εμπίπτει στο άρθρο 120, είναι η συγκάλυψη εσχάτης προδοσίας και η κακουργηματική παράλειψη διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας.
Άρθρο 40. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ Ακόμα και οι ιδιώτες οφείλουν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, αν αντιληφθούν οι ίδιοι αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως, να την αναγγείλουν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών ή σε οποιονδήποτε ανακριτικό υπάλληλο.
Στην αναφορά ή την προφορική δήλωση πρέπει να αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την πράξη, τους δράστες και τις αποδείξεις.
Αν πολλοί πληροφορήθηκαν για την αξιόποινη πράξη, τότε καθένας έχει ξεχωριστά την υποχρέωση αυτή. Στην προκείμενη περίπτωση, εκτός των όσων καταγγέλλουμε, ως ενεργοί πολίτες οι οποίοι και ασκούμε τα εκλογικά μας δικαιώματα κατά συνείδηση, υποχρεούμεθα από το Σύνταγμα και το Νόμο, να αντιληφθούμε εγκαίρως ότι έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις αλλά και εγκαίρως να τις καταγγείλουμε σε ανακριτικό υπάλληλο. Δηλαδή υποχρεούμαστε από τον νόμο να γνωρίζουμε, ότι έχει από την έδρα της Βουλής ανακοινωθεί δικογραφία εσχάτης προδοσίας και παράλληλα διεπράχθη κακουργηματική παράλειψη διώξεων των εγκλημάτων προδοσίας που αναφέρονται εντός της δικογραφίας.
Υποχρεούμαστε επίσης να καταγγείλουμε σε ανακριτικό υπάλληλο ότι το γεγονός αυτό υποκρύπτεται και συγκαλύπτεται από τουλάχιστον όλους τους βουλευτές και από πολίτες, ότι κατά παράβαση του νόμου δεν έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τον Νόμο ποινικές διώξεις, ότι η πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή, ότι το Σύνταγμα καταλύεται βίαια, ότι οι εκλογές μέσω κατοχής και οι εν μέσω κατοχής αλλαγές ή οι αναθεωρήσεις του Συντάγματος είναι εγκληματικές ενέργειες κατά της πατρίδας και του λαού και ενέργειες οι οποίες αποβλέπουν να κατοχυρώσουν, συνταγματικά τον εχθρό που κρατά την πατρίδα υπό κατοχή, αλλά και απόπειρα νομιμοποίησης της κατοχής της χώρας από ξένες εχθρικές δυνάμεις. Επίσης οφείλουμε να γνωρίζουμε και τουλάχιστον να το καταγγείλουμε σε ανακριτικό υπάλληλο, ότι εγκληματική ενέργεια είναι το γεγονός ότι οι ανώτατοι-ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι μάλιστα έχουν στην κατοχή τους οπλισμό, από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, εκτελούν εντολές αναξιόπιστων και κατηγορουμένων από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το ειδεχθέστερο των κακουργημάτων, εκείνο της εσχάτης προδοσίας. Και ότι με αυτήν τους την πράξη προκαλούν και θέτουν σε άμεσο και διαρκή κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών.
Σας Ενημερώνουμε ότι δεν δεχόμαστε αλλαγή των Ταυτοτήτων μας, ή όποια άλλη αλλαγή αντιβαίνει των Συνταγματικών διατάξεων και δικαιωμάτων μας που θέλουν να μας επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, όπως και οποιαδήποτε ηλεκτρονική κάρτα η οποία θα αποτελεί είτε αντικατάσταση αυτής είτε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Σε αντίθετη περίπτωση υποχρεούμαστε να ενεργήσουμε με οποιοδήποτε μέσο εναντίον του όποιου φυσικού και ηθικού αυτουργού που θα επιχειρήσει έμμεσα ή άμεσα να μας επιβάλλει αυτήν την αντισυνταγματική νομοθεσία – κάρτα του πολίτη. Γι’ αυτό και ενημερώνω πάσα αρμόδια αρχή, ότι όσα σας καταθέτω εντός τούτης της Δηλώσεως-Καταγγελίας είναι οι επίσημες θέσεις μου και το έγγραφο τούτο στο εξής εκτός των άλλων, είναι και η επίσημη Ταυτότητά μου.
                                                                                  Σημαντική επισήμανση.
Προειδοποιούμε κάθε στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας, του λιμενικού και του δικαστικού σώματος, ότι θα εκδιωχθεί για: εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας, του Λαού και του Έθνους. Για απόπειρα ή και άμεση συνέργεια σε συνωμοσία, με σκοπό την τέλεση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού λαού όποιος εξ αυτών στο εξής και καθ όλη τη διάρκεια της κατοχής της χώρας και έως ότου τελεσιδικήσει η εσχάτη προδοσία, κάνει την συνειδητή επιλογή να συνεργήσει στην έκδοση αδειών οπλοκατοχής ή παροχής όπλων σε αμφιβόλου αξιοπιστίας πολίτες. Δηλαδή, σε πολίτες που: Είτε ανήκουν σε κόμματα, κινήματα ή πάσης φύσεως πολιτικά μορφώματα, είτε ΔΕΝ διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνεται ότι αφενός ΔΕΝ διώκονται εκ του Άρθρου 120Σ και αφετέρου, ότι εφαρμόζουν επισήμως (και όχι προφορικά) το Άρθρο 120Σ. Ενώ, όσες άδειες έχετε δώσει, να τις ανακαλέσετε και να αποσπάσετε λίαν συντόμως τα όπλα από αυτούς τους αναξιόπιστους πολίτες, πολιτικούς κ λ π που είτε ανήκουν σε κόμματα, είτε δεν έχουν στα χέρια τους τα παραπάνω δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι δεν διέπραξαν, συνέργησαν ή υπέθαλψαν την προδοσία, ότι κατήγγειλαν και απείχαν από τις εκλογές που έγιναν εν καιρώ κατοχής και ότι ενέργησαν κατά της βίαιης κατάλυσης του συντάγματος. Όπως γνωρίζουμε και γνωρίζετε, αν Ετούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος δώσετε όπλα στις άνω κατηγορίες πολιτών, θα είναι για να μας εμπλέξετε σε εμφύλιο πόλεμο, καθώς ξέρετε πολύ καλά ότι οι κομματικοποιημένοι πολίτες έχουν διαφορές μεταξύ τους ανάλογες με τις τότε του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα μετά τον ΒΠΠ και ότι οι πολίτες που αποσιωπούν την προδοσία της χώρας και την βίαιη κατάλυση του συντάγματος, είναι είτε προδότες, είτε δεν έχουν σώας τας φρένας είτε είναι πράκτορες και όργανα του εχθρού. Συνεπώς, μόνον στους πολίτες που δεν πρόδωσαν θα δίνετε οπλισμό όποτε σας τον ζητήσουν και αυτοί θα είναι οι αρμόδιοι να τον διανέμουν. Σε πολίτες δηλαδή που δεν υπέθαλψαν την προδοσία της χώρας και την κατάλυση του Συντάγματος και που διαθέτουν στο όνομα τους τα απαραίτητα έγγραφα που το βεβαιώνουν. Δηλαδή που διαθέτουν στο όνομά τους τούτα τα 2 σχετικά επικυρωμένα αντίγραφα:
Α) Το Σχετικό 1: Tην Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του Έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων:
Α. Της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος.
Β. Της από 24/11/2011 και έκτοτε, κακουργηματικής παράλειψης διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας και της καταπάτησης του Όρκου.
Γ. Της από κοινού απόπειρας με δόλο και πρόθεση των πολιτικών και του κάθε υπεύθυνου, να προχωρήσουν σε αλλαγή και αναθεώρηση του Συντάγματος κατεχόμενης Χώρας (της Ελλάδας).
Δ. Της εκ μέρους των πολιτικών και κάθε υπεύθυνου απόπειρας νομιμοποίησης της κατοχής στην Χώρα, της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, της τέλεσης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού Λαού και του διαμελισμού της χώρας. ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ,,ΠΡΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΜΕΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ και ΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, προς όλα τα Σώματα Ασφαλείας, το Λιμενικό Σώμα προς τον κάθε Πολίτη, προς πάσα εθνική και διεθνή αρχή ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον Ο.Η.Ε και πάσα ενδιαφερόμενη διεθνή αρχή ΒΑΣΕΙ των ΑΡΘΡΩΝ 36 και 40 του ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 45, 46, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και του ΑΡΘΡΟΥ 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.. της οποίας το περιεχόμενο βεβαιώνει αφενός, ότι δεν έχουν υποθάλψει την εσχάτη προδοσία και την βίαιη κατάλυση του συντάγματος και αφετέρου ότι δήλωσαν εμπρόθεσμα τις θέσεις τους και , την στάση τους απέναντι στο Σύνταγμα και τις έκτοτε ενέργειές τους και υποχρεώσεις βάσει των καθηκόντων τους.
Και Β) Το Σχετικό 2: Tην Αναφορά -Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του λαθρομεταναστευτικού και κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, που βεβαιώνει και καταδεικνύει αφενός την υπέρ του λαού και του Έθνους συνεχόμενη και επιβεβλημένη από το Σύνταγμα αντίσταση που καθημερινά προβάλουν με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, με προσωπικό κόστος, ρισκάροντας και αφιερώνοντας ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ και αφετέρου ότι αποκλειστικά προς όφελος της πατρίδας και του Συντάγματος είναι που ενεργούν και εφαρμόζουν στην πράξη το Άρθρο 120 του Συντάγματος και όχι για προσωπικά τους οικονομικά ή άλλα οφέλη.
Κύριε Διοικητά, κ. Εισαγγελέα, ζητάμε να μας εξηγήσετε τον λόγο για τον οποίο επί 7 χρόνια τώρα δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για το έγκλημα της προδοσίας που εσείς η δικαιοσύνη σχηματίσατε σχετική δικογραφία εις βάρος των 173 βουλευτών – υπουργών, η οποία στις 24/11/2011 ανακοινώθηκε από την έδρα της βουλής και καταγράφτηκε στα πρακτικά της ΛΕ’ συνεδρίασης στην σελίδα 1985. Και παρακαλούμε για τις δικές σας νόμιμες και συνταγματικές ενέργειες, την απάντηση σας, την έμπρακτη βοήθειά σας και τις συμβουλές σας σχετικά με ότι αφορά τούτες τις επίσημες θέσεις μας και τις πράξεις μας που στοχεύουν στην αποτίναξη της κατοχής και στην επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος.
Λάβετε υπόψιν σας, ότι στο Άρθρο 87 παρ 2 Σ Οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος..
Και ότι στο ‘Αρθρο 93: (Διακρίσεις των Δικαστηρίων) Παρ 4. Α δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.
Κύριοι. Να γνωρίζετε ότι τούτη την περίοδο κατοχής της χώρας και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, αρμόδιοι να κρίνουν την συνταγματικότητα των νόμων, είναι μόνον όσοι ενεργούν επισήμως κατά: Της προδοσίας, της κατοχής, του λαθρομεταναστευτικού και της κατάλυσης του Συντάγματος.
Σας βεβαιώνουμε, πως οτιδήποτε σχετικό με την κατοχή της χώρας πέσει στην αντίληψή μας το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της χώρας, την επαναφορά της έννομης τάξης και της συνταγματικής ομαλότητας, θα επανέλθουμε να σας ενημερώσουμε και να ξαναζητήσουμε την βοήθεια και συμμετοχή σας.
                                                                                Σημαντική επισήμανση
Το παρόν έγγραφο, αντικαθιστά προσωρινά και μέχρι την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος, κάθε πιστοποιητικό, δικαιολογητικό ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο απαραίτητο ώστε να κάνω έναρξη και λειτουργία επιχείρησης προς εξοικονόμηση πόρων, που θα χρησιμοποιήσω για τις υποχρεωτικές από το Άρθρο 120Σ ενέργειές και δραστηριότητές μου που αποβλέπουν στην αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος και στην απελευθέρωση της πατρίδας μας.
*Όποιος/α εκ των παραληπτών, στους οποίους με την παρούσα αναφορά-καταγγελία -Δήλωση απευθύνομαι ή καταγγέλλω, γνωστοποιώντας και υπενθυμίζοντάς του παράλληλα την από δω και στο εξής στάση του που οφείλει να τηρεί απέναντι σε εμένα, στις υποχρεωτικές από το Σύνταγμα ενέργειές μου και στα επιπλέον δικαιώματα με τα οποία το Σύνταγμα με έχει εξοπλίσει, όπως ακριβώς τα περιέγραψα εντός του παρόντος, οφείλει αν έχει κάποια ένσταση, διαφωνία, παρατήρηση, επί των όσων αναφέρω με το παρόν, να μου τις κοινοποιήσει εγγράφως και αναλυτικά με την διαδικασία της επίδοσης, εντός της προβλεπόμενης από το νόμο διορίας δηλαδή εντός 60 εξήντα ημερών και να τοποθετηθεί σχετικά στα εξής:
1) Αν θεωρεί ότι η χώρα τελεί ή όχι υπό κατοχή. 2) Αν θεωρεί ή όχι ότι το Σύνταγμα καταλύεται. 3) Αν θεωρεί ή όχι την παράλειψη των διώξεων του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας νόμιμη, Συνταγματική και φυσιολογική.
Η μόνη περίπτωση παράτασης της ως άνω διορίας (60 ημέρες), την οποία αποδέχομαι, είναι όταν κάποιος διαπιστώσει και παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία τα οποία βεβαιώνουν ότι έπραξα αντίθετα των όσων δηλώνω με το παρόν ότι καταδικάζω και καταγγέλλω, ότι καταχράστηκα το παρόν με σκοπό να βλάψω συμπολίτες μου που εφαρμόζουν εμπράκτως το Άρθρο 120 του Συντάγματος και ενεργούν με διαδικασίες κατατεθειμένες επίσημα όπως προκύπτουν από την Ιερή Δήλωση. Προϋπόθεση σε αυτό είναι, ο ίδιος να μην έχει προβεί σε ενέργειες παρεμπόδισης του έργου που το Σύνταγμα επιβάλλει με το ακροτελεύτιο Άρθρο του το 120Σ. Να μην έχει δηλαδή, καταγγελθεί για παρεμπόδιση, ή για απόπειρα παρεμπόδισης.
Σε περίπτωση που δεν διατυπωθεί αναλυτική και με σαφήνεια επί των όσων σας ζητώ να μου απαντήσετε έγγραφη αντίρρηση αλλά και ένσταση εναντίον μου εντός της προθεσμίας, δεσμεύεται αμετάκλητα ο κάθε αποδέκτης να τηρήσει πιστά τα όσα αναφέρονται εντός του παρόντος, επίσης να αναγνωρίζει και να σέβεται τις προσωρινές θέσεις μου και ενέργειες αυτές όπως τις περιγράφω .
Δηλώνω επίσης ότι δεν ανήκω σε κανέναν φορέα, κίνημα, οργάνωση, σωματείο, ή πολιτικό κόμμα, δεν υποκινούμαι ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός παρά μόνον του Συντάγματος και του Κυρίαρχου Λαού. Δηλαδή των Πολιτών που τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, οι δράσεις και οι δραστηριότητές τους, ξεκάθαρα και επίσημα εναρμονίζονται και συμμορφώνονται με τα όσα το Σύνταγμα επιβάλλει προς την επίτευξη της ομαλής του λειτουργίας και προς την αποτροπή της κατάλυσής του.
Αίτηση. Παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφο της παρούσας αναφοράς μου προς της υπηρεσία σας, διότι αφενός έχω έννομο συμφέρον επειδή η Ελλάδα κινδυνεύει, τελεί υπό κατοχή, συντελείται γενοκτονία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως, αφετέρου και κυρίως το χρειάζομαι άμεσα για να το χρησιμοποιήσω προς την αποτροπή της κατάλυσης του Συντάγματος, την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και για την ελευθερία της πατρίδας μας.
                                                                                                                            ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ