Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα δυνατό αγροτικό κόμμα είναι ο μονόδρομος για την επιβίωση του αγροτικού κόσμου

Σήμερα παρά ποτέ υπάρχει η ανάγκη για ένα ενιαίο αγροτικό κόμμα, ελεύθερο και ακηδεμόνευτο που θα εκφράζει όλους τους τομείς της αγροτικής οικονομίας και όλους τους αγρότες από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα να υπάρξουν πολιτικές ανάταξης και επανεκκίνησης της αγροτικής οικονομίας.




 

Και αυτό δε πρόκειται να γίνει από τον αρμόδιο Υπουργό και ούτε από μερικούς πεφωτισμένους συνεργάτες του. Αυτό θα γίνει μόνο με τη συμμετοχή όλου του αγροτικού κόσμου και δυναμική συσπείρωση στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η πορεία του ΑΚΚΕΛ έχει να επιδείξει αξιόλογη δράση και ιστορικούς σταθμούς με διεκδικήσεις σε Ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο που στόχο είχαν πάντα να παραμερίσουν κάθε αδικία για τον κόσμο της Ελληνικής υπαίθρου.
Τέθηκαν για πρώτη φορά οι βάσεις για τη θεσμική οργάνωση του αγροτικού κόσμου, ο αγροτικός κόσμος απέκτησε μέσα απο το ΑΚΚΕΛ την δική του ακηδεμόνευτη απο τα αστικά κόμματα πολιτική στέγη.

Αποτελεί πλέον μονόδρομο η οργάνωση των αγροτών, η δημιουργία ενιαίας αγροτικής πολιτικής οργάνωσης σε Πανελλαδικό επίπεδο και όταν χρειάζεται να βρίσκεται απέναντι στη πολιτεία, καθώς και να έχει εκπροσώπηση στα Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα.

Η στήριξη στο ΑΚΚΕΛ είναι στήριξη στον αγροτικό κόσμο της χώρας. Δίνουμε δύναμη στο δικό μας κόμμα που αγωνίζεται να κάνει δυνατό τον αγροτικό κόσμο !!! Αν θέλουμε την επιβίωση μας ας φτιάξουμε το δικό μας πολιτικό εργαλείο, το ΑΚΚΕΛ αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις, στο χέρι μας είναι να το κάνουμε υπερδύναμη.