Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» ο Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Κορίνθου Γιώργος Κουκουλίδης

H θλιβερή είδηση της ξαφνικής και πρόωρης απώλειας του Ιατρού – Χειρουργού Γιώργου Κουκουλίδη, σε ηλικία 67 ετών, συγκλόνισε όλους τους εργαζόμενους και συναδέλφους του στο Νοσοκομείο Κορίνθου, τον Ιατρικό Κόσμο και ολόκληρη την Κορινθία.
To Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κορίνθου και το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας με το άκουσμα της είδησης του πρόωρου θανάτου του, συνεδρίασαν και εξέδωσαν ψηφίσματα:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Γ.Ν. Κορίνθου, μετά την αναγγελία του πρόωρου θανάτου του Συντονιστή Διευθυντή Χειρουργού Γεωργίου Κουκουλίδη, συνεδρίασε εκτάκτως την 11η/10/2018 και ώρα 09:00 και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τη βαθιά οδύνη και θλίψη του, για το χαμό του εν ενεργεία ιατρού του Νοσοκομείου ενός δικού του ανθρώπου, ο οποίος επί πολλά χρόνια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προσέφερε ακούραστα τις πολύτιμες υπηρεσίες του, δίνοντας καθημερινά τη μάχη του για την προστασία της υγείας του λαού της Κορινθίας.

2. Να δώσει στην οικογένειά του θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

3. Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 200€ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» της Αρχαίας Κορίνθου.

Κόρινθος 11-10-2018

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔHM. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛ. ΚΟΦΙΝΑΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Λ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-

Κ. ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-

ΕΛΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Δ.Σ του Ι.Σ. Κορινθίας λαμβάνοντας γνώση του αιφνίδιου θανάτου του συναδέλφου Κουκουλίδη Γεωργίου συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε το κάτωθι ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

1-Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του θανόντος και την μεγάλη Ιατρική οικογένεια της Κορινθίας της οποίας υπήρξε κατά την διάρκεια της ζωής του ένα αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας υπόδειγμα ιατρού και καλού οικογενειάρχου.

2-Αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού στην μνήμη του.

3-Να παραστεί το προεδρείο του Ι.Σ.Κορινθίας στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ.ΣΩΤ.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ      ΑΘΑΝ.ΦΙΛΑΝΔΡΑΣ