Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κινδυνεύει να κλείσει το Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ Νεμέας – Κραυγή αγωνίας από τον Tέλη Kαλλή (video)

Κραυγή αγωνίας από τον Tέλη Kαλλή, Επ. πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας, για ακόμη μια υπηρεσία της Νεμέας που ενδέχεται βάση των δεδομένων να κατεβάσει ρολά.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Καλλής, οι τρεις υπάλληλοι του τεχνικού τμήματος της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Νεμέας ( 2 τεχνικοί και 1 καταμετρητής) συνταξιοδοτούνται και ακόμη η διοίκηση δεν έχει ανακοινώσει το πλάνο και την προοπτική της επόμενης μέρας για το υποκατάστημα, την στιγμή που στην Κόρινθο υπάρχουν ήδη εν ενεργεία δυο Νεμεάτες υπάλληλοι, ένας καταμετρητής και ένας τεχνίτης που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την υπάρχουσα υπηρεσία της ΔΕΗ . 

Όπως μας είπε ο κ. Καλλής, είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην Νεμέα εδώ και χρόνια κάτω από το καθεστώς διαφορετικών κυβερνήσεων, σχετικά με την κατάργηση των Δημοσίων υπηρεσιών, που είχε ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής και την ταλαιπωρία των κατοίκων (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΦΟΡΙΑ) και αναρωτήθηκε που είναι τελικά η Περιφέρεια, που είναι οι βουλευτές του νομού, κύριοι είπε η ΝΕΜΕΑ δεν είναι Β κατηγορίας, έχει ιστορία αιώνων και της πρέπει μια άλλη αντιμετώπιση.

korinthostv.gr