Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νικολόπουλος «έφαγε» τον αυθαίρετο… μαντρότοιχο του Πελετίδη και γλυκάθηκε!

Μια τούρτα-ομοίωμα, που υποδηλώνει τις αυθαιρεσίες της βίλας Πελετίδη στ’ Αραχωβίτικα, η οποία παρασκευάσθηκε από τον γνωστό συμπολίτη ζαχαροπλάστη Μιλτιάδη Παπαδόπουλο και ήταν παραγγελία ευρηματικού συνδημότη, προσφέρθηκε χθες το μεσημέρι στον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο. 

Σίγουρα, για τον Πελετίδη είναι πικρό, αλλά το χιούμορ του συμπολίτη Γιάννη Κυριαζόπουλου είναι αντικειμενικά γλυκό και ευχάριστη η έκπληξη που ένοιωσε ο Νίκος Νικολόπουλος,
μόλις παρέλαβε την τούρτα, άρτι αφιχθείς από τη Μόσχα.

Ο χιουμορίστας συνδημότης έδωσε έμφαση στον αυθαίρετο μαντρότοιχο, που εμποδίζει την πρόσβαση των λουομένων στη θάλασσα. Όσο για τη συνέχεια της ευγενικής χειρονομίας του συμπολίτη, μην έχετε καμιά αμφιβολία.

Πρώτος – πρώτος «γκρεμίστηκε ο μαντρότοιχος» από τα … δόντια του βουλευτή και των συνεργατών του, που τίμησαν δεόντως την γλυκιά προσφορά.

Ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής φύλαξε ένα κομμάτι και για τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη ούτε διαψεύδεται, ούτε επιβεβαιώνεται.

Ανεξάρτητα από το ευχάριστο διάλειμμα του Αχαιού βουλευτή, είναι ειλικρινείς οι ευχές του για καλό δημαρχιακό τέλος του απερχόμενου Κώστα Πελετίδη και στη συνέχεια για μια ειρηνική, ανεπαίσχυντη και χριστιανική διαδρομή στον ιδιωτικό βίο του.