Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Κορινθίας για τον Παννεμεατικό

Τεράστια νίκη και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Κορινθίας πανηγύρισε ο Παννεμεατικός, καθώς επικράτησε 1-2 του Πέλοπα Κιάτου και έδειξε ότι και η εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, μόνο τυχαία δεν ήταν.



Οι «βυσσινί» έδειξαν όρεξη και διάθεση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα που σημείωσε ο Παλογιαννίδης, δεν τα παράτησαν.
Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τον Παννεμεατικό όμως να ισοφαρίζει σχετικά γρήγορα στο 2ο μέρος, με κεφαλιά του Γιώργου Κορωνίδη, μετά από σέντρα του Γλυκοφρύδη.
Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, ήθελαν την πρόκριση, με τους παίκτες του Παναγιώτη Τσιάμη όμως να χαμογελούν τελευταίοι, όταν στο 85’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζα, ο Κορωνίδης πήρε αρχικά την κεφαλιά και ο Σταύρος Γλυκοφρύδης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 μέσα σε αποθέωση και έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το να αποκλείεις τον κάτοχο του τροπαίου και αήττητο ως τώρα στο πρωτάθλημα Πέλοπα Κιάτου, μόνο εύκολο πράγμα δεν είναι.
Οι ποδοσφαιριστές του Παννεμεατικού απέδειξαν ότι μπορούν πολύ καλύτερα και πλέον ήρθε η στιγμή να αρχίσουν σιγά – σιγά να παίρνουν και την κατάλληλη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Γλυκοφρύδης, Τσιάκος, Παινέσης, Σχοινοχωρίτης, Κουτρουμπάνος, Τσιωτάκης, Κοντογιάννης, Θανόπουλος, Ξύδης, Κορωνίδης
Έπαιξαν και οι: Καλύβας, Τζας, Αναγνωσταράς

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί και ακόμα πιο ενωμένοι…

Οι αγώνες του Κυπέλλου:

Πανσολυγειακός – Τενεάτης Αθικίων 0 – 2
Πέλοπας Κιάτου – Παννεμεατικός 1 – 2
ΠΑΣ Κύψελος – Αετός Κρυονερίου 3 – 0
ΑΟ Περαχώρας – ΑΟ Λουτρακίου 1 – 4

Στην επόμενη Γ΄ φάση ( Φάση των «16») προκρίθηκαν οι ομάδες: Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άγιοι Θεόδωροι, Ατρόμητος Χιλιομοδίου , Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ολυμπιακός Άσσου, Ηρακλής Λεχαίου, Θύελλα Πετρίου, Άγιος Γεώργιος , Πανκαμαριακός, Κόρινθος 2006 , Σαρωνικός Γαλατακίου, ΠΑΣ Κόρινθος, Παννεμεατικός, Τενεάτης Αθικίων, ΑΟ Λουτρακίου και Κύψελος Κορίνθου.