Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νεμέας διοργάνωσε την ‘’Ημέρα Στίβου’’

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου διοργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Νεμέας η ‘’Ημέρα Στίβου’’. Η εκδήλωση αποτελείτο από δύο μέρη. Το πρωί στην αίθουσα της Γεωργικής Σχολής Νεμέας  πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ‘’Αθλητισμός και Παιδί’’  στην οποία έγιναν τρεις παρουσιάσεις με τα εξής θέματα:  • Παρουσίαση και ανάλυση των αγωνισμάτων του στίβου από τον Κώστα Πασπαλιάρη (προπονητής στίβου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, πρώην αθλητής στίβου 400μ.)
  • Ψυχολογία αθλητή, ρόλος γονέα και προπονητή από την Ελένη Παπαγεωργίου (Ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Εθνικό κ Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
  • Πρώτες βοήθειες στα παιδιά κατά την άθληση, βασικές αρχές πρώτων βοηθειών από την Μαρία Σταματοπούλου (Νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού).

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αγώνες στίβου οι οποίοι λόγω κακοκαιρίας έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Στους αγώνες πήραν μέρος παιδιά από τα τρία δημοτικά σχολεία του δήμου Νεμέας. Στο τέλος των αγωνισμάτων έγιναν οι απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων  σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος καθώς και η κλήρωση των δώρων.

Ο αθλητικός σύλλογος Νεμέας θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, τους διευθυντές όλων των σχολείων της πόλης καθώς και τους εξής χορηγούς για τη συνεισφορά τους:

ΕSCAPE CASUAL ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ

SWEET COOKIES ΦΩΤΗΣ ΠΕΖΟΣ

VODAFONE ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΙΒΑΛΗΣ

MONDO CAFÉ  ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΛΙΑΣ

PITA STOP ΦΑΝΗΣ ΜΕΖΙΝΗΣ

ΦΛΩΚΑΣ ΚΡΕΤΑΓΟΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΛΩΚΑΣ

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

NEMEA PRESS

Και τον Μάριο Καραναστάση για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.