Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βοιωτία: Συνελήφθη 41χρονος δάσκαλος για παιδική πορνογραφία

Για παιδική πορνογραφία συνελήφθη ένας δάσκαλος, 41 ετών, σε χωριό της Βοιωτίας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.



 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο χωριό όπου διαμένει και διδάσκει ο δάσκαλος.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και ότι άλλο σχετικό βρήκαν. Πέρασαν χειροπέδες στον δάσκαλο, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Στερεά Ελλάδα, Χρήστος Δημητρίου, επιβεβαίωσε στο lamiareport, ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και ότι παρακολουθούν την πορεία της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι της περιοχής έμειναν εμβρόντητοι από την είδηση για τον εν λόγω δάσκαλο. Ο 41χρονος είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς. Ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στον δρόμο και τον περιγράφουν ως άτομο χωρίς πολλές συναναστροφές και που δύσκολα έβγαινε από το σπίτι του.

«Μία, έστω, φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε, δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο, καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας.