Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σπουδαία προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Μια σπουδαία προσφορά πραγματοποίησαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου διαμέσου της κ. Βασιλικής Ε. Καλοδήμου, Διευθύντριας Κυτταρομετρίας Ροής-Έρευνας & Αναγεννητικής Ιατρικής Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών η οποία επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο και  προσέφερε φάρμακα μεγάλης αξίας τα οποία επί το πλείστων είναι για καρκινοπαθής. 

Οι Φαρμακοποιοί του Κόσμου δραστηριοποιούνται από το 1977 από επαγγελματίες υγείας και επιτελούν μέχρι σήμερα σπουδαίο κοινωνικό έργο. Σημαντική δραστηριότητα της Οργάνωσης στη χώρα μας είναι η συλλογή και αξιοποίηση ιατροφαρμακευτικού υλικού, με την δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου συλλογής και επιλογής φαρμάκων τα οποία στη συνέχεια προωθούνται σε διάφορα σημεία της χώρας όπου είναι απολύτως απαραίτητα.

Η Δρ. Βασιλική Καλοδήμου λόγω της εκτίμησης της στο πρόσωπο του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου πρότεινε στην Οργάνωση  την προσφορά  φαρμάκων κυρίως για καρκινοπαθής στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Άργους Μυκηνών. Τα φάρμακα είναι μεγάλης αξίας και θα αποτελέσουν «ανάσα» για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.