Η δε γυνή δεν φοβήται τους άνδρες!

Το 2019 θα είναι η χρονιά των εκλογών!
Τόσο των Εθνικών όσο και των Δημοτικών

Έτσι λοιπόν και στην Νεμέα αρχίζει και ξεδιαλύνει η κατάσταση με τις υποψηφιότητες.
Μέχρι στιγμής έχουμε πέντε πιθανές υποψηφιότητες (μιας και δεν έχουν ανακοινώσει όλοι), τέσσερις άντρες και μια γυναίκα.Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε μέχρι στιγμής:

Κώστας Καλαντζής

Κόντρα σε όλους και όλα…

Τα πολλά νεύρα τον έχουν οδηγήσει σε ουκ ολίγες κόντρες αλλά ακόμα και σε παραιτήσεις στελεχών του.
Προς γενική έκπληξη πολλών που στοιχημάτιζαν πως δεν θα ξανακατέβει ο τωρινός Δήμαρχος, αυτός ανακοίνωσε από τους πρώτους την υποψηφιότητα του.
Παρότι μετράει τις ”πληγές” του αφού δύο πρώην συνεργάτες του η Σοφία Χρυσικοπούλου και ο Αποστόλης Καραχοντζίτης θα βρεθούν απέναντί του για τον δημαρχικό θώκο.
Ενώ και ένας τρίτος συνεργάτης του ο Γιώργος Γεωργούσης δεν φαίνεται να ανακατεύεται με τα τοπικά αφού οι μετοχές του έχουν πέσει στα τάρταρα!…
Το μόνο δυνατό χαρτί του είναι ο Σωτήρης Σκάζας που σαν αντιδήμαρχος έχει να επιδείξει πολύ σημαντικό έργο αλλά τον ”ερίζουν” πολλοί!… Λέτε να του φύγει και αυτός;

Βαγγέλης Ανδριανάκος

Έχει τον τρόπο του…

O προηγούμενος Δήμαρχος δεν πρέπει να αρκεστεί στην φθορά που είχε ο κ. Καλαντζής μέσα στην τετραετία ούτε στις αποχωρήσεις πρώην στελεχών του.
Και αυτό γιατί το παιχνίδι έχει ανοίξει!…
Δεν παίζουν μόνο οι δυο τους πια αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν την δική τους δυναμική.

Έμπειρος , Δυναμικός που δεν φοβάται να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να τα βάλει με όλους και όλα.
Στα θετικά του πως ήταν ο μοναδικός από τους υποψήφιους που ασχολήθηκε για το τι ”συμβαίνει” στην Ε.Α.Σ. Νεμέας χωρίς να τον νοιάζει αν θα χάσει από αυτόν τον ”πόλεμο” ψήφους.
Αυτό που μαθαίνουμε για τον Βαγγέλη είναι πως θέλει να βάλει πολλά καινούρια πρόσωπα για να φρεσκάρει τον συνδυασμό του και να δείξει πως ανανεώνεται…

Πάντως κάτι ετοιμάζει!…

Κώστας Φρούσιος

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια!…

Έμπειρος στα κοινά του τόπου ο δάσκαλος πιστεύει πως ωρίμασαν οι καταστάσεις για να αναλάβει αυτός τον Δήμο Νεμέας. Αυτό που λέει ο κόσμος που τον στηρίζει είναι πως ήρθε η ώρα να αναλάβει την Νεμέα ένας γηγενής Νεμεάτης ύστερα από πολλά χρόνια.

Άνθρωπος με χαμηλό προφίλ που δεν του αρέσουν οι εντάσεις και με υπομονή, ίσως ήρθε η ώρα του…

Αναμένεται να έχει πρόσωπα έκπληξη στον συνδυασμό του!

Σοφία Χρυσικοπούλου

Δεν φοβήται τους άνδρες!…

Η μοναδική γυναίκα υποψήφια που θέλει να γίνει η πρώτη στην ιστορία της Νεμέας που αναλαμβάνει τον δήμο.
Με δραστήριους ανθρώπους δίπλα της, (ξεχωρίζει η συμμετοχή της Έλενας Ράπτη (επιτυχημένη επιχειρηματίας) και με πολλές συμπάθειες σε όλες τις ηλικίες αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Η επαγγελματική της ευσυνειδησία (ασχολείται με τα αγροτικά θέματα) αλλά και η αγάπη της για τον τόπο είναι στα θετικά της στοιχεία.
Μην ξεχνάμε πως στις προηγούμενες εκλογές σαν δημοτική σύμβουλος του κ. Καλαντζή τα πήγε εξαιρετικά αφού πήρε τους περισσότερους ψήφους από όλους τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης.
Αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει και άλλα πρόσωπα που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Αποστόλης Καραχοντζίτης

Η Κίνηση των νέων

Με σλόγκαν ”όχι μία από τα ίδια” οι νέοι άνθρωποι της Νεμέας θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να κάτσουν το τιμόνι του Δήμου Νεμέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες δικές μας ο κ. Καραχοντζίτης δεν είναι της καθολικής αποδοχής όλων (γιαυτό και αργούν τις ανακοινώσεις) και προσπαθούν να πείσουν άλλους από την ομάδα αυτή να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας αλλά λόγω φόρτου εργασιών τα πρόσωπα αυτά δεν το αποφασίζουν…

araxni74