Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λάδι από τους καθηγητές και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας

Μαθητές του πρώτου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν σημαντική ποσότητα ελαιολάδου.
Πριν τα Χριστούγεννα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με άλλο σχολείο και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου αγοράζοντας Λάδι.



 

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι εθελοντές του συσσιτίου, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες για την διαδικασία της προετοιμασίας του φαγητού και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για τρόφιμα. Την όλη φιλανθρωπική δράση οργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος διδασκόντων του πρώτου ΕΠΑΛ Ναυπλίου κι οι μαθητές του σχολείου.

Τους μαθητές συνόδευαν καθηγητές του ΕΠΑΛ κι ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Γαληνός. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του σχολείου στους καθηγητές και την διεύθυνση του ΕΠΑΛ Ναυπλίου , ιδιαιτέρως τον διευθυντή του  ΕΠΑΛΝαυπλίου Γ. Κρεμμύδα , που στηρίζουν τέτοιες δράσεις απηύθυνε ο εφημέριος του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας και υπεύθυνος του Συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ