Ο Καμπόσος στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία

Για τη “μεγαλύτερη μάχη ενάντια στην “Συμφωνία των Πρεσπών” κάνουν λόγο οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία οι οποίοι κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, προκειμένου να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και σε όσους βουλευτές ετοιμάζονται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας, που κατατέθηκε το Σάββατο στη Βουλή. 

Από το Άργος το πρωί της Κυριακής αναχώρησαν πέντε λεωφορεία με διαδηλωτές όπου με συνθήματα, σημαίες και πανό έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο συλλαλητήριο.

Στην μεγαλειώδη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δίνοντας παλμό και ξεσηκώνοντας τους διαδηλωτές.

“Μεγάλη μου τιμή να μιλήσω στο μεγάλο συλλαλητήριο ως Δήμαρχος Άργους, πατρίδας των Μακεδόνων βασιλέων. θεματοφύλακας ιστορίας 3.000 χρόνων.Να υπερασπιστούμε την πατρίδα και τη δημοκρατία, έτσι όπως μας υπαγορεύει η συνείδηση μας και μαζί με άλλους Έλληνες και φιλέλληνες να φωνάξουμε όσο δυνατά μπορούμε….ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!” τόνισε μεταξύ άλλων ο κος Καμπόσος.

argolikeseidhseis