Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φρούσιος – Καραχοντζίτης: Οι… «σκιώδεις» υποψήφιοι της Νεμέας;

Ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά στην περιοχή της Νεμέας -όπως όλα δείχνουν- παρ ότι οι υποψήφιοι –επιθυμούντες να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο θα έπρεπε να έχουν «ανεβάσει στροφές» και με θέσεις , προγράμματα και συνεργάτες να τίθενται ενώπιον των συνδημοτών τους!

Δεν κινείται… φύλλο Αναγνώστη μου και υπερβολική δεν είμαι!



 

Αλλά, θα μου πεις, ποιος να κινηθεί όταν δυο φημολογούμενοι υποψήφιοι εξαρτώνται από την απόφαση ενός τρίτου;

Όχι δεν σε μπερδεύω! Σου εξηγώ πάραυτα πως εννοώ τους κυρίους κυρίους Φρούσιο και Καραχοντζίτη οι οποίοι στα «πηγαδάκια» επιθυμούν να κατέλθουν στις εκλογές του Μάη, επίσημα ωστόσο περιμένουν τις αποφάσεις του εν ενεργεία Κώστα Καλαντζήαφού όσο να πεις… υποψήφιοι από τα σπάργανα του συγκεκριμένου συνδυασμού είναι!

Διότι… Συμπαθής ο σημερινός Αντιδήμαρχος Απόστολος Καραχοντζίτης αλλά τολμηρός όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε ν ανακοινώσει μια υποψηφιότητα κόντρα στον επικεφαλής του!

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Φρούσιος είναι εκείνος ο υποψήφιος που κατέρχεται όταν ο Κώστας Καλαντζής δεν είναι υποψήφιος… Τούτο έγινε στις εκλογές του 2010 όταν ο σημερινός Δήμαρχος δεν ήταν υποψήφιος , τούτο ενδεχομένως να συμβεί και σε αυτές τις εκλογές( Το 2014 την δημαρχεία διεκδίκησαν Καλαντζής – Ανδριανάκος και εκ Λαικής Συσπείρωσης ο Νίκος Μπουλουγούρας).

Υποψηφιότητα που συμπληρώνει τα κενά; «Δαχτυλίδι» από τον Κώστα Καλαντζή;

Σε κάθε περίπτωση και ο Κώστας Φρούσιος είναι στην…αναμονή χωρίς ουδείς να γνωρίζει τις σκέψεις και τις αποφάσεις του Δημάρχου ο οποίος -επαναλαμβάνω- αφήνει να αιωρείται η επιθυμία του, επίσημη δήλωση ωστόσο ως και σήμερα δεν υπάρχει!

Και..επέτρεψε μου αναγνώστη μου, αλλά δεν θεωρώ πως πράττει έτσι ο Δήμαρχος για να μας κρατήσει σε αγωνία!

Το θέμα βέβαια για τους κυρίους Φρούσιο και Καραχοντζίτη είναι το εξής:

Τι πολιτικό χρόνο θα έχουν στην διάθεσή τους για κατάρτιση ψηφοδελτίου και ανάπτυξη αγώνα εάν τελικά ο Κώστας Καλαντζής δεν κατέλθει;

Θα τους «προικοδοτήσει» ο εν ενεργεία με τον υπάρχοντα;

Πολύ πιθανό! Αφού στην περίπτωση εκ νέου υποψηφιότητας Καλαντζή είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως και οι δυο κύριοι θα παραμείνουν στις θέσεις που σήμερα έχουν, ακολουθώντας τον εν ενεργεία και αναμένοντας…την σειρά τους για το όταν εκείνος (ο Κώστας Καλαντζής) κρίνει πως δεν επιθυμεί περεταίρω να ασχολείται με τα κοινά…

Το κρίσιμο ζήτημα βέβαια εξ όλων αυτών είναι: Τι στόφα ηγέτη υποδεικνύεις με μια τέτοια συμπεριφορά…Και αυτήν την στόφα οι πολίτες κάθε δήμου όχι μόνο την έχουν ανάγκη αλλά και την απαιτούν!

Χριστίνα Τσιορωτά

Πηγή: moriasnews.gr