Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τίθεται σε ισχύει η κάρτα «#my volley_club»

Τίθεται σε ισχύει η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ, για την έκδοση και διάθεση της Ανταποδοτικής Εκπτωτικής Κάρτας για όλους τους εμπλεκόμενους στο βόλεϊ (αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, γονείς, φίλους, κ.α.)



 

Η ενέργειά μας αυτή έχει σαν σκοπό, την στενότερη επαφή της οικογένειας του βόλεϊ στην ζώνη ευθύνης της Ε.Σ.ΠΕ.Π., με τις κατ’ τόπους επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο συμβεβλημένο δίκτυο, παρέχοντας στους κατόχους της ειδικές παροχές και προνόμια με την επίδειξη της κάρτας, βάση της συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Παράλληλα για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο δίκτυο, θα προσφέρει μοναδικά οφέλη όπως:

  • Προβολή και γνωστοποίηση της επιχείρησης σε ένα ευρύτερο αγοραστικά κοινό, με αύξηση της επισκεψιμότητας και ενίσχυση στα έσοδα και τον τζίρο της επιχείρησης, μέσω νέων πελατών, αλλά και μέσω μεγαλύτερης κατανάλωσης.
  • Προβολή μέσω της ειδικής σελίδας στο διαδίκτυο και των προωθητικών ενεργειών που θα πραγματοποιούνται ανά μήνα.
  • Αποστολή μηνιαίου ηλεκτρονικού newsletter στους κατόχους της κάρτας με την πρόσθεση νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.
  • Ειδικές τιμές για διαφημιστικές καταχωρίσεις στο υπ’ έκδοση περιοδικό της ΕΣΠΕΠ.

Από τις επόμενες μέρες, ο ανάδοχος, που έχει αναλάβει τη προώθηση της κάρτας «#my volley_club» εκ’ μέρους της Ένωσής μας, καθώς και την ένταξη του δικτύου επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρόγραμμα  ανά περιοχή, θα ξεκινήσει την υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Αρχής γινομένης από τη Μεσσηνία, σταδιακά θα ενταχθούν όλες οι περιοχές της Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπακτίας και των νησιών Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.

Όλα τα παραπάνω, θα ενισχύσουν το άθλημα του βόλεϊ που υπηρετούμε και θα συμβάλουν, στην αλληλοϋποστήριξη της τοπικής κοινωνίας με τις τοπικές ομάδες Βόλεϊ και των επιχειρήσεων, για το καλό όλων.

Εκ του Δ.Σ.