Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κάνει πίσω ο Καλαντζής – 2 τα…δαχτυλίδια;

Χριστίνα Τσιορωτά

Το αυτοδιοικητικό εκλογικό σκηνικό στη Νεμέα λαμβάνει μορφή. Η ρευστότητα των προηγούμενων ημερών αποτελεί παρελθόν με τους υποψηφίους να δηλώνουν ο ένας μετά τον άλλον την υποψηφιότητα τους δημόσια! Και μπορεί η υποψηφιότητα Φρούσιου να κλονίστηκε στις πρώτες 24 ώρες της ανακοίνωσής της από την διάψευση για την δική του ένταξη σε αυτό το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Λεκουσιώτη ωστόσο είναι δεδομένη και μία εκ των δυο που εν τέλει προκύπτουν από τους κόλπους του σημερινού Δημάρχου Κώστα Καλαντζή!



 

Διότι, αν  η ανακοίνωση Φρούσιου αποτέλεσε σημάδι πως ο Κώστας Καλαντζής τελικά δεν κατέρχεται, η επικείμενη ανακοίνωση και του Απόστολου Καραχοντζίτη από ώρα σε ώρα – και από τους ίδιους κόλπους- το βεβαιώνει!

Το σενάριο να είναι και οι δυο ανωτέρω υποψήφιοι και ο εν ενεργεία Δήμαρχος είναι επιστημονικό πόσο δε μάλλον όταν από το περιβάλλον του Κώστα Καλαντζή διαρρέεται  πως δεν θα υπάρξει υποψηφιότητα!

Το ποιος είναι ο διάδοχος του βέβαια είναι  ένα ερώτημα και μάλιστα σημαντικό αφού το…δαχτυλίδι συνοδεύεται από την στήριξη του ιδίου αλλά και μια σημαντική παρακαταθήκη ψήφων !

Ο Κώστας Καλαντζής είναι βέβαιο θα μιλήσει! Δεν είναι από εκείνους τους αιρετούς που σιωπούν ακόμα κι αν αποχωρούν!

Αν θα επιλέξει κάποιον από τους δυο θα το δούμε!

Αν θα δώσει ο ίδιος γραμμή θα φανεί!

Το βέβαιον είναι πως τα δεδομένα άλλαξαν με μοναδική εκκρεμότητα πλέον – εκτός κι αν υπάρχουν εκπλήξεις και με άλλες υποψηφιότητες- αυτή του Ευάγγελου Ανδριανάκου  ο οποίος σύμφωνα με το περιβάλλον του «θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα».

Και κάπως έτσι αναγνώστη μου η «εκλογικά αδιάφορη» Νεμέα έγινε πρωταγωνίστρια!

ΥΓ: Βέβαια, ο διάδοχος που θα προκύψει δεν θα λάβει μόνο την στήριξη και την παρακαταθήκη των ψήφων αλλά και όλες τις «αγκυλώσεις» και τα «κακώς κείμενα» της Δημαρχίας Καλαντζή (κάθε δημαρχιακή θητεία έχει). Τα επιθυμούν κι αυτά οι κ.κ Φρούσιος – Καραχοντζίτης ή θα επιλέξουν «λευκή κόλλα»;

Πηγή: moriasnews.gr