Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Μούσχουρας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Φρούσιο

Ένας ακόμα δραστήριος και νέος υποψήφιος, προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Νεμέας Κώστα Φρούσιου, της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών»



 

Ονομάζομαι Μούσχουρας Γιώργος είμαι 38 ετών κατάγομαι από την Νεμέα γέννημα θρέμμα, πατέρας τριών παιδιών Αγρότης-παραγωγός οίνου . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον κύριο Κώστα Φρούσιο για την πρόσκληση του και την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του.

Σε ένα ψηφοδέλτιο χωρίς Χρώματα και Κομματικές ιδεολογίες-κατευθύνσεις. Με πρωταρχικό και κοινό μέλημα το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας σε όλους τους τομείς και κυρίως την Προώθηση και προβολή των αγροτικών μας προϊόντων αναδεικνύοντας συγχρόνως την ιστορία του τόπου μας.

Στοχεύουμε η Νεμέα να είναι ένας τόπος προορισμού που θα φέρει την ανάπτυξη και όχι ένας τόπος διέλευσης. Αυτό θα το πετύχουμε με ένα αρμονικό πάντρεμα της εμπειρίας του “παλιού” και την όρεξη της δημιουργικότητας του Νέου. Πιστεύω πως η επερχόμενη Νίκη με την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας είναι δεδομένη.